All Inclusive-ferier

Nyd en ferie med ægte afslapning! Når du rejser på en ferie med all inclusive, behøver du ikke at bekymre dig om omkostningerne på stedet - både mad og drikke er inkluderet! Hos Sembo tilbyder vi et stort udvalg af all-inclusive-hoteller i Tyrkiet, Grækenland og Spanien. Vi har altid prisgaranti på alle hoteller.

All Inclusive-ferier

Hvad er inkluderet på all-inclusive hoteller?

Præcis hvad der er inkluderet i dit ophold med all inclusive varierer fra hotel til hotel - men forvent, at der som minimum er både mad og drikke inkluderet i præcis den mængde, du ønsker. Normalt er is, sodavand og en række forskellige drikkevarer også inkluderet. Læs mere på det enkelte hotel, hvis du vil se præcis, hvad der gælder, der hvor du vil hen.

Godt udvalg til gode priser

Vores all Inclusive-pakker er til fornuftige priser, så du får meget for pengene. Du kan forkæle dig selv med gourmetmåltider, specialdrinks og snacks uden at sprænge dit feriebudget.

Sammensæt din egen all-inclusive-ferie

Hos os kan du sammensætte din ferie, så den passer til dig - uanset om du vælger at køre eller flyve og booke et eller flere all inclusive-hoteller.

Book din all inclusive-ferie hos Sembo.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger