Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Göteborg-Fredrikshamn med Stena Line
Göteborg-Fredrikshamn med Stena Line

Populære rejser

 

Frederikshavn - Göteborg med Stena Line

EVENTYR OG OPLEVELSER I GÖTEBORG
Eventyret venter lige på den anden side af Kattegat! Tag til Göteborg og kom tæt på naturen. Nyd de grønne parker midt i byen, tag et smut ud i skærgårdens ø-verden eller besøg de imponerende slotte og fæstninger.

Shopping i særklasse, spændende museer, masser af kunst og kultur, sjove eventyr og oplevelser for både børn og voksne. Her er lækre restauranter og gode hoteller og en smuk, smuk natur i den svenske skærgård. Uanset, hvad du ønsker dig, så finder du det i Göteborg!

Der findes masser af spændende eventyr lige rundt om hjørnet, når du er i Göteborg

Rabat på Stena Line

Du får altid 20% på færgen med Stena Line, hvis du bestiller færge og overnatning samtidigt på Sembo.

Færgerne Frederikshavn til Göteborg

Stena Lines færger fra Frederikshavn til Göteborg har flere afgange om dagen. Færgeoverfarten tager ca. 3 og 15 minutter. Så der vil altid være et tidspunkt, der passer til dig. Om bord på Stena Lines færger har du gode indkøbsmuligheder og god mad i restauranterne.

 

Information om Göteborg

Her finder du information om Göteborgs seværdigheder, kort, vejret og sjove ting at lave i Göteborg. Du kan finde alle Sembo hoteller og overnatningssteder i Göteborg her.

Göteborg 

Bilferie og feriehus i Sverige

Hvis du skal på bilferie i Sverige, er der masser af tips her på Sembo. Det er også hyggeligt at leje et feriehus i Sverige i en dejlig ferieuge. Der er alt fra enkle hytter til luksuriøse villaer.

Bilferie i Sverige    Feriehus i Sverige

Hoteller i Sverige

Hoteller i Sverige finder du naturligvis her på Sembo. Vi har et stort udvalg af hoteller i Skåne, Blekinge, Halland og i resten af Sverige.

Hotell i Sverige

 

Stena Lines færger fra Danmark til Sverige, Letland, Polen og Tyskland.

Frederikshavn-Göteborg    Grenå-Halmstad    Göteborg-Kiel   Trelleborg-Rostock   Trelleborg-Sassnitz   Karlskrona-Gdynia   Nynäshamn-Ventspils