Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Till Lettland med Stena Line
Till Lettland med Stena Line

Nynäshamn-Ventspils med Stena Line

Nynäshamn - Ventspils med Stena Line tager dig direkte til Letland. Færgeoverfarten tager ca. 8 timer og 30 minutter afhængigt af afgang. Hurtigste måde at komme til Letland i bil. Om bord på vores transportskibe Stena Flavia og Scottish Viking er der en restaurant og bar. Ved ankomsten til Ventspils er vores Bordershop tilgængelig i terminalen med attraktive priser. Du vælger selv, om du vil rejse om dagen eller om natten. Om bord er der både kahytter og liggestole, hvor du kan slappe af under rejsen. Fra Ventspils er der 2,5 timers kørsel til Letlands hovedstad, Riga.

 

Rabat på Stena Line

Du får altid 20% på færgen med Stena Line, hvis du bestiller færge og overnatning samtidigt på Sembo.

Hoteller i Lettland og i Nynäshamn

Hoteller i Letland kan naturligvis findes her på Sembo. Vi har et stort udvalg i Letland med byer som Riga, Leipaja og Saolkrasti.

Hotell Lettland    Hotell Riga    Hotell Leipaja

Information om Lettland

Her kan du finde oplysninger om Letlands attraktioner, kort og sjove ting at lave. Du kan finde alle Sembo hoteller og overnatningsmuligheder i Letland.

Information om Lettland

.

Stena Lines færger fra Danmark til Sverige, Letland, Polen og Tyskland.

Frederikshavn-Göteborg    Grenå-Halmstad    Göteborg-Kiel   Trelleborg-Rostock   Trelleborg-Sassnitz   Karlskrona-Gdynia   Nynäshamn-Ventspils