En lokals guide til restauranter i Palma de Mallorca

Her anbefaler Sembo-teamet i Palma nogle af deres yndlingsrestauranter på øen, hvor du kan spise og drikke godt på din næste rejse til Mallorca!

Kamaleonico - mad fra hele verden

Spis dig gennem en kulinarisk jungle, og prøv flere retter fra forskellige dele af verden. Den hyggelige restaurant Kamaleonico er indrettet i en iøjnefaldende tropisk stil og byder på alt fra spanske tapas og burgere til japansk sushi og italienske pinsas. Prøv en af restaurantens mange lækre cocktails mixet af en af deres dygtige bartendere. Restauranten ligger lige i centrum af Palma på den berømte gade La Rambla. Når vejret tillader det, er restaurantens udendørs terrasse det perfekte sted at sætte sig ned og få en bid mad eller en drink!

Casa Gallega - det bedste fra Galicien

På Casa Gallega kan du nyde spanske smagsoplevelser fra deres brede udvalg af traditionelle tapasretter. Casa Gallega har dog specialiseret sig i mad fra den spanske region Galicien på fastlandet og serverer flere lokale fiske- og skaldyrsretter. En specialitet på menuen er deres merluza gallega, som er kulmule med løg og kartofler. Restauranten tilbyder også to- og treretters menuer til rigtig gode priser både dag og aften. Book et bord og oplev restaurantens livlige atmosfære, lokale retter og lækre sangria!

Mesón Ca'n Pedro - historisk restaurant i bjerglandsby

Mesón Ca'n Pedro har eksisteret siden 1976 og er en favorit blandt de lokale i Palma. Her finder du alt fra klassiske mallorcinske retter til frisk fisk og grillet kød. Hver ret er baseret på ingredienser fra det lokale marked. Restauranten ligger lige uden for Palma, i landsbyen Genova, og har en betagende udsigt over Palmabugten. Meson Ca'n Pedro har en stor terrasse, som kan nydes i de varmere måneder på øen. For vinelskere er der en stor vinkælder med både nationale og lokale vine, som kan bestilles til bordet.

El Camino - gode tapas i en elegant atmosfære

I denne restaurant serveres maden ved et langt marmorbord med udsigt til køkkenet. Hver eneste detalje i interiøret er gennemtænkt, lige fra barstolene i læder til klinkegulvet. Den elegante indretning er lige så imponerende som maden. El Camino er en unik restaurant i centrum af Palma, som ejes af brødrene, der driver den berømte restauranten Barrafina i London. Her kan du nyde guddommelige tapas og fantastiske delevenlige retter. Et tip er at prøve deres kroketter! Et must, hvis du besøger Palma.
Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger