Søg og book rejse

search
Skeikampen
» Vores rejsemål » Norge » Sommer- og Skiferie i fjeldene » Skeikampen

Skeikampen i Norge

Fjeldets iøjnefaldende udspring giver Skeikampen sit helt specielle særpræg.

Skeikampen i Norge

Og helt her oppe i Gausdalen gør de fine alpine pister og de velpræparerede langrendsspor området til et af Norges bedste vinterrejsemål.

Alpint

Det alpine anlæg har fået et markant løft i de seneste sæsoner. De 17 nedkørsler og de 9 lifter fordeler sig fint over fjeldet og spænder over alt fra børne- og nybegynderniveau til dem, som er ude efter udfordringer på sort niveau. Med Lillehammer-liftkortet kan man også løbe på pisterne på de nærliggende Hafjell. Gålå og Kvitfjell.

Snowboard

I Snowboardparken bydes der på Big jumps, rails, pipes og mange andre ingredienser, så snowboard-løberne får reelle udfordringer. Skeikampen er også kendt for sit fine off-piste-løb. Spørg på skiskolen for at få yderligere oplysninger.

Langrend

Skeikampen har ca. 200 km præparerede langrendsspor i varieret terræn. Men hele området omfatter imponerende 600 km spor, og alle kan nås fra Skeikampen.

Aktiviteter uden ski

Familieaktiviteterne står i centrum på Skeikampen. Når I ikke står på ski, så kan en tur med hundespand eller airboard måske lokke. Besøg fjeldkroen Skeistua, som ligger tæt på både alpin skisport og langrend, eller tag op til toppen og café Galten.

Alt til børnene

Der er to børneklubber i Skeikampen. Bambini-klubben for 3 - 5-årige og Fjellbandidos for 6 - 12-årige. Her er tid til både leg og undervisning. Ved foden af fjeldet ligger et børneland med mange sjove aktiviteter for de små.

Skeikampen er et sikkert, godt og sjovt sted for alle. Alle overnatningsmuligheder ligger i nærheden af skiområderne.