LEGOLAND®

Fantastiske oplevelser i LEGOLAND®

I det nye LEGO® NINJAGO® World kan I sætte jeres ninjakundskaber på prøve i Lloyds laser labyrint, på Coles klatrevæg, i Kais spinners og med Jays reaktionstræning.
Læs mere...

På med 3D-brillerne - og så skal I bruge al jeres ninja-snilde. Først skal I lære at mestre elementerne ild, jord, lyn og is, hvor I med en helt unik teknologi og lufttryk udspiller en kamp på skærmen foran jer. Det kræver samarbejde og gode evner for til sidst at bekæmpe The Great Devourer; den store slange, der er ninjaernes ærkefjende.

LEGOLAND® er bygget af 60 millioner LEGO® klodser med masser af WOWfaktor for hele familien. Gør jer klar til sommerfugle i maven med rutsjebaner, vandleg hos piraterne, mange imponerende LEGO® modeller, fuld fart i LEGO DUPLO® Land og måske finder du Olsenbanden i Miniland?

I LEGOLAND®  venter mange oplevelser - forvent at få gåsehud i spøgelseshuset - The Haunted House med alt mulig skræmmende, som får hårene på armene til at rejse sig. Indianerhøvdingen byder på snobrød i westernbyen og i Miniland kan du gå på opdagelse i en verden af LEGO® klodser. Og så lover vi sug i maven i et unikt fem meter frit fald med Polar X-plorer. Her kan man også hilse på pingvinerne i Penguin Bay eller se hajene svømme oven over dig i Atlantis by SEA LIFE™. Afslut dagen i LEGO®  Toppen, der I kan se det hele fra oven. LEGOLAND® åbner dørene til mange fornøjelser, heftige events og oplevelser som du aldrig vil glemme.

Dyk ned i en eventyrlig verden i LEGOLAND® Billund Resort, hvor badeland, dyreparker og meget andet sjovt venter på dig. Bo på Lalandia og giv dig og familien en oplevelse for livet.

 

 

Sådan rejser du:

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søger blandt over 100 flyselskaber efter den bedste pris til dig. Du vælger selv hvilke flytider og rejsedage som passer dig. Vi elsker flexibilitet. Book fly og hotel samtidigt hvor du er dækket af pakkerejseloven og kan føle dig helt tryg.
Bilsemester Hyrbil
BILUDLEJNING - Book lejebil på ferien. DTF travel samarbejder med Carnect som er et velkendt biludlejningsfirma og vores aftaler giver dig leverandørtryghed og en fordelagtig pris. Book lejebilen inden du rejser, så bliver det både billigere og nemmere.
Boka färja med Sembo
FÆRGE - Spar 20% på færgeoverfarten. Book din overnatning og færgebilletten samtidigt, så får du mindst 20% rabat på Stenaline færgebilletten. Rabatten gælder uanset om du vælger hotel, feriehus eller lejlighed.