Rejser til Disneyland Paris

Disneyland Paris, der ligger i Marne-la-Vallée i Frankrig lidt uden for Paris, er en magisk destination, der bringer Disneys fortryllelse til det europæiske publikum. Den åbnede i 1992 som den eneste Disney-forlystelsespark i Europa og er siden blevet en elsket destination for både familier, venner og Disney-entusiaster.

Rejser til Disneyland Paris
©Disney

Disneyland Paris til en magisk pris!

Lige nu kan du finde sommerens bedste priser på udvalgte hoteller. Tilbuddet gælder for tre nætter og fire dages adgang til parkerne ved ankomst mellem 1. juli og 31. august 2024. Book inden 1. juli 2024.

Du kan finde den særlige pris på følgende hoteller:
- Disney Hotel Cheyenne
- Disney Sequoia Lodge
- Disney Newport Bay Club

To parker og ekstra magi

Parken består af to hoveddele: Disneyland Park, som er inspireret af det oprindelige Disneyland i Californien, og Walt Disney Studios Park, som fejrer filmens og animationens verden. I disse parker kan besøgende fordybe sig i ikoniske Disney-attraktioner, møde elskede figurer og opleve vidunderet ved fortryllende parader og blændende shows.

Ud over forlystelserne tilbyder Disneyland Paris en række spisesteder, temabutikker og overnatningsmuligheder for at sikre en komplet og opslugende Disney-oplevelse. Sembo tilbyder både hoteller og billetter til Disneyland Paris-parkerne.

Book din rejse til Disneyland Paris med os og få en uforglemmelig oplevelse

Vi har specialiseret os i at skabe unikke rejser til Frankrig, som matcher dine ønsker og dit budget. Uanset om du er på udkig efter en romantisk ferie, en familierejse eller en grupperejse, er vi her for at sikre, at din rejse til Frankrig bliver en, du vil huske.

Hoteller ved Disneyland® Paris

Hoteller nær Disneyland® Paris

Fly og hotel

Rejser uden for boksen

Information og inspiration til din rejse til Disneyland® Paris
Find vej til Disneyland® Paris med fly, bus, tog eller transfer
Det er enkelt at rejse til Disneyland® Paris
Bliv en del af MARVEL-universet i Disneyland Paris
Din næste mission sammen med superheltene fra MARVEL Avengers venter!
To parker - et fantastisk eventyr i Disneyland® Paris
Oplev de 2 parker - Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park
Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger