©Disney ©2022 MARVEL
©Disney ©2022 MARVEL

Bliv en del af MARVEL-universet i Disneyland Paris

Din næste mission sammen med superheltene fra MARVEL Avengers venter!

Gør dig klar til at møde op på Marvel Avengers Campus, et imponerende område i Walt Disneys Studio Park i Disneyland Paris. Som ny rekrut skal du følge med Avengers-heltene på de største MARVEL-missioner.
Der er masser af action i vente - Gør dig klar til den næste mission! Se de spændende attraktioner her.

Avengers Assemble: Flight Force

Slå dig sammen med Iron Man og Captain Marvel i denne nye, spændende attraktion, hvor du skal hjælpe superheltene med at redde verden fra en intergalaktisk trussel. Her er det dig, der er helten!

Spider-Man W.E.B. Adventure

Er du klar til en mission, hvor du skal hjælpe selveste Spider-Man med at fange Spider-Bots, inden de laver kaos? Du kan øve din teknik til at kaste dit eget spind på denne actionfyldte mission, som kræver en vaskeægte helt!

Action med Marvel-superheltene!

Opdag et levende område med uventet action – hvor Avengers kan dukke op hvert øjeblik og rekruttere dig til at hjælpe dem med at redde dagen. Mød Black Panther, Thor og Avengers og hold dig klar til action!

Mød superheltene

Slut dig til Jordens mægtigste superhelte, når de viser deres teknologi, rustning og deres bedste kampstillinger frem!

Se dem i aktion

Fjendtlige styrker forsøger altid at infiltrere Marvel Avengers Campus. Heldigvis er Avengers forberedt på sådanne angreb.

Patruljerende Avengers

Vær opmærksom, for Avengers patruljerer i gaderne på udkig efter deres næste superrekrut. Bliver det dig?

Træn dine skills

Nye rekrutter skal sørge for at melde sig til en træningssession med Spider-Man og hans Avengers-kolleger.

Spis og shop som en ægte superhelt

Det kræver både god energi og ægte superhelte-udstyr at træne med superheltene.

Stark Factory

I Stark Factory finder du retter som pizza, pasta og salat - og du kan opleve et højteknologisk arbejdsområde, hvor superhelte kan komme og bygge og reparere deres udstyr.

PYM Kitchen

I PYM Kitchen kan du styrke dig med en buffet med hovedretter og desserter i usædvanlige størrelser - alt sammen tilberedt af et team af supersmarte kokke, der bruger Ant-Man og The Wasp's PYM Particle-teknologi, der "krymper og vokser".

Mission Equipment

I Mission Equipment kan du finde superhelteudstyr til dine helteopgaver. Her finder du den nyeste W.E.B. og Campus-skabte teknologi, uniformer og våben.

Bo med superheltene på Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

Lev det gode liv på dette helt nyindrettede 4-stjernede hotel. Nyd komfort i Manhattan-stil og personlig service på dette moderne hotel, der har samlet Jordens mægtigste superheltekunstværker.
Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger