1 / 27

Rejser til USA

Gør din drøm til virkelighed, og besøg det store land "over there". Her er alt meget større end det, vi danskere er vant til.

Om USA

Herligt solskinsvejr hele året med uendelige, hvide sandstrande, der lokker mange turister til Florida. Hertil masser af palmer, unik natur, spændende fornøjelser og en kraftfuld blanding af farverig kultur og historie. Langs både øst- og vestkysten finder du disse fantastiske sandstrande og det turkise vand. Her er 100-vis af kilometer med strande. Inde i landet er der et meget fladt og ofte oversvømmet landskab med et interessant fugle- og dyreliv. Der er mange parker, som byder på bådture, så du kan komme til at hilse på alligatorer. Langs både øst- og vestkysten er der mange finde, større eller mindre feriebyer. Det er tit lidt varmere på den østlige side, jo længere mod syd, du kommer. Vælg skønne Miami Beach eller Fort Lauderdale på østsiden. På vestsiden foreslår vi Clearwater, Sanibel Island eller Naples. Eller nogle dage på forskellige steder. Helt nede mod syd er der en perlerække af 45 øer, der er bundet sammen af 43 broer, der fører ned til det myteomspundne Key West med sin fængslende solnedgang. Et møde mellem Atlanterhavet mod øst og Den mexicanske Golfs turkise vand mod vest. Fint vand at dykke i, og du kan se mange farverige fiskearter. I det nordlige Florida er der et utroligt udvalg af forlystelsesparker samlet i Orlando. Det er især Walt Disney World Resort®, som byder på utroligt mange og fine oplevelser for hele familien. Her skal man helt enkelt bruge nogle dage på ferien i Florida. Prismæssigt er det en sympatisk oplevelse at være i Florida. Her er masser af restauranter i alle mulige prisklasser. Med egen husholdning opleves lave priser og god kvalitet på mange varer i et amerikansk supermarked. Årets nyhed er den charmerende by St. Augustine, som er USA's ældste fra 1565, der har en historisk bykerne til forskel fra mange af landets øvrige byer. Vi byder også på New York, San Francisco, Los Angeles og Las Vegas. Alle er utroligt seværdige storbyer. Kombiner med billigt fly, og book alt her!

INDREJSETILLADELSE FOR REJSENDE TIL USA

Det er obligatorisk for kunder, der rejser til USA under Visa Waiver Program (VWP) at søge om et "electronic system for travel authorisation" (ESTA) senest 72 timer før afgang. Ansøgningen skal også foretages, hvis man kun mellemlander i USA: Udfyld da i "In Transit" i feltet for bolig. Se https://esta.cbp.dhs.gov/esta/esta.html

Kort over USA

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger