Spa- og wellnessophold

Selvforkælelse, afslapning og nydelse. Glæd dig selv og en du holder af og book et spaophold. Du finder mange ophold til gode priser i både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland

Spa- og wellnessophold

Nyd et weekendophold eller miniferie fyldt med velvære og selvforkælelse. Vi tilbyder mange vidunderlige spa-hoteller. Nogle af hotellerne tilbyder et komplet program med behandlinger, mens andre fokuserer på smukke relax afdelinger med dampbad, sauna, jacuzzi og skønne områder til hvile og afslapning.

Tjek ind på et spaophold med ren forkælelse og få fornyet energi. Både familie, venner og par kan have brug for afslapning i en travl hverdag. Luksuriøse overnatninger, lækre behandlinger og en udsøgt middag, meget mere skal der ikke til.

Spaophold i Danmark
Ønsker du ikke at rejse så langt og er mere til korte afstande, så tilbyder Sembo også en en lang række hoteller i Danmark. Du finder mange skønne hoteller over hele Danmark, lige fra Enjoy Resorts Rømø beliggende på en af de danske vadehavsøer til Kurhotel Skodsborg på Nordsjælland. Fælles for dem alle er at de har et varieret udbud af faciliteter og behandlinger

Spaophold i Norge
I Norge finder du bl.a. Fýri Resort of Norway, Norefjell Ski & Spa og Radisson Blu Resort Trysil hvor du i vinterperioden med fordel kan kombinere skiferien med et spaophold eller cykle mountainbike om dagen og slappe af i spaen om morgenen og aftenen på en sommer- eller efterårsferie.

Spa og roadtrip i Europa
Hvis du vil kombinere spa med et roadtrip i Europa, kan du tage bilen til Polen, Tyskland, Kroatien og Frankrig, som tilbyder flere populære spa- og wellnesshoteller. Tyskland er især kendt for sine mange traditionelle kurbyer med spændende hoteller som byder på termiske bade, udendørs pool, indendørs pool og forskellige saunaer, afslappende massage- og skønhedsbehandlinger

Spaophold i Sverige
Vores naboland Sverige har stor erfaring med spahoteller og har et bredt udvalg af hoteller med høj kvalitet, luksuriøse behandlinger og lækkert mad. Sverige byder på lækre hoteller som populære Ystad Saltsjöbad, Vann Spa, Hotel Riviera Strand, Falkenberg Strandbad og Ronneby Brunn.

5 romantiske og afslappende spaophold i Sverige:
- Falkenberg Strandbad
- Hotel Riviera
- Vann Spa
- Ystad Saltsjöbad
- Smögens Hafvsbad

Uanset om du elsker luksuriøse, unikke eller klassiske spa-hoteller, vil leje et feriehus beliggende i smuk natur og rolige omgivelser eller vil bo på hotel i spændende byer, kan du nemt finde en rejse på sembo.dk, der passer til dig.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger