Sommer 2024

Sommeren 2024 er lige om hjørnet, og det er tid til at planlægge din næste uforglemmelige rejse. Med solen på himlen og varme dage i vente er det den perfekte tid til at udforske nye destinationer, skabe minder og genopdage verden.

Her finder du et stort udvalg af rejser. Book dem, som de er, eller tilpas dem, så de passer perfekt til dig.

Oplev verdenen på en ny måde!

Sommer 2024

Vi har sommerrejser, der passer til alle!

Sørg for, at du får en ferie, præcis som du gerne vil, og book din ferie i udlandet denne sommer. Den ultimative sommerferie varierer afhængigt af hvem du spørger. For nogle er det en ferie med sol, varme og badning i klart vand, og for andre er det en weekendtur til en storby.

Hos os finder du sommerferier til næsten hele verden med destinationer omkring Middelhavet, såsom Spanien, Grækenland, Kroatien og Italien, eller storbyer som New York eller Tokyo.

Uanset hvad du leder efter finder du din sommerferie her, vi har rejser for alle. Hos os finder du alt fra sommerferie med All Inclusive, billige sommerferier, afbudsrejser, hoteller med adgang til pool, hoteller tæt på sportsaktiviteter og meget mere. Når du rejser med os, har du friheden til at rejse som du vil, så du kan skabe en ferie, der opfylder alle dine forventninger. Vælg at køre selv på en bilferie eller flyv til destinationen og derefter leje en bil. Bo på hotel, lejlighedshotel eller lej dit eget hus med pool. Med Sembo kan du nemt sammensætte din rejse. Præcis som du vil have den.

Byg din egen rejse

Hos os kan du nemt bygge din egen drømmerejse, så den passer til dig - uanset om du vælger at køre selv eller flyve og booke et eller flere hoteller eller feriehuse.

Book din rejse hos Sembo.

Rejser uden for boksen - Italien

Rejser uden for boksen i Kroatien

Rejser uden for boksen - Grækenland

Rejser uden for boksen i Spanien

Rejser uden for boksen - Frankrig

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger