Bedste måder at komme til London fra lufthavnen

De hurtigste og billigste muligheder for at komme til byens centrum.

Der er flere måder at komme til Londons centrum fra lufthavnen, afhængigt af hvilken lufthavn du ankommer til. Den billigste måde at komme til London City fra lufthavnen afhænger i høj grad af hvilken lufthavn du ankommer til, og hvor i London City, du skal hen. Her er nogle af de mest almindelige metoder:
Heathrow: Heathrow Express er en hurtig togforbindelse, der kører mellem Heathrow og Paddington Station i centrum af London. Du kan også tage Piccadilly-linjen på Londons undergrundsbane, også kaldet the Tube, fra Heathrow til centrum, men dette tager lidt længere tid.
Gatwick: Gatwick Express er en hurtig togforbindelse, der kører mellem Gatwick og Victoria Station i centrum af London. Du kan også tage Southern Railway-tog eller Thameslink-tog til forskellige destinationer i centrum.
Stansted: Stansted Express er en hurtig togforbindelse, der kører mellem Stansted og Liverpool Street Station i centrum af London. Du kan også tage Greater Anglia-tog til Liverpool Street eller Tottenham Hale og derefter skifte til Tube.
Luton: Luton Airport Parkway Station er en togstation i nærheden af Luton lufthavn, hvor du kan tage toget til Kings Cross St Pancras Station i centrum af London. Du kan også tage en bus eller taxa til Luton Lufthavn Parkway og derefter tage toget.
London City Airport: Dette er den nærmeste lufthavn til centrum. Du kan tage DLR (Docklands Light Railway) fra lufthavnen til forskellige destinationer i byen. Dette lufthavn ligger i centrum af London, så du kan tage en bus, tog eller taxi til dit endelige bestemmelsessted.
Southend: Southend Airport Station er en togstation i nærheden af Southend lufthavn, hvor du kan tage toget til Liverpool Street Station i centrum af London.
Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger