Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Resor till Kroatien

Resor till Kroatien

 

Res till Kroatien
Res till Kroatien

DTF travel skifter navn til Sembo

Spændende nyt: Sembo skifter navn til Sembo.

Navneskiftet betyder, at vi nu hedder det samme som vores afdelinger i andre europæiske lande. Vi er spændte på dette nye kapitel, og vi glæder os til at dele det med dig.

Hvad betyder det for dig?

Selvom vi skifter navn, vil vores passion for rejser forblive uændret, og vi vil fortsætte med at tilbyde fantastiske rejseoplevelser, finde nye destinationer, opretholde det samme høje serviceniveau og sikre, at dine rejseeventyr bliver til gode minder. Vi er også stadig en del af Stena Line Travel & Retail Group. Kort sagt: Alt fortsætter som hidtil - og gerne endnu bedre! Med Sembo får du endda flere muligheder for at udforske, planlægge og dele dine eventyr.

Hvis du har spørgsmål angående vores navneændring eller andet i forbindelse med dine fremtidige rejseplaner, så kontakt endelig vores dedikerede kundesupportteam. Du kan også finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål i vores Q&A

Vi er her for at sikre, at dit rejseeventyr fortsat er i gode hænder, og vi ser frem til flere rejser og eventyr sammen med dig - nu som Sembo.

Find din næste rejse