1 / 19

Hotel Villa Old Rustaveli

Tbilisi, Georgien

I Tbilisi (Tbilisi Centrum)



Hotel faciliteter

Aircondition
Internet
Spa
Parkering
Kaffemaskine
TV
Kæledyr tilladt
Sikkerhedsboks
Telefon
Kabel- eller satellit-tv
Hårtørrer
Jern
Jern og strygebræt
Terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Bruser
Veranda
Skrivebord
Erhvervsvenlig

Med et ophold ved Hotel Villa Old Rustaveli i Tbilisi (Tbilisi Centrum) er du kun få skridt fra Rustaveli Avenue og 4 minutters gang fra Tbilisis teater for opera og ballet. Dette hotel ligger 0,4 km fra Georgian National Academy of Sciences og 0,4 km fra Rose Revolution Square. Føl dig hjemme i et af de 19 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar samt brusehoved med spredningseffekt og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, samt telefoner med gratis lokalopkald. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Rustaveli Avenue - 0,1 km
Tbilisis teater for opera og ballet - 0,3 km
Rose Revolution Square - 0,4 km
Georgian National Academy of Sciences - 0,4 km
Rustaveli Nationalteater - 0,5 km
Samaia Garden - 0,6 km
Georgiens Nationalgalleri - 0,7 km
9 April Park - 0,7 km
Kashveti-kirken - 0,8 km
Rustaveli Сinema - 0,9 km
Tbilisi Koncertsal - 0,9 km
Georgian National Museum - 0,9 km
Galleria Tbilisi Shoppingcenter - 1,1 km
Freedom Square - 1,2 km
Pushkin Park - 1,2 km

Den nærmeste store lufthavn er Tbilisi (TBS-Tbilisi International) - 17,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en tagterrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Dette hotel tilbyder roomservice døgnet rundt på værelset. Gratis kontinental morgenmad serveres dagligt fra kl. 09.00 til kl. 12.00.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 60 GEL pr. køretøj

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Hvis du har brug for et visum for at komme ind i landet, kan dit overnatningssted muligvis hjælpe dig med den dokumentation, der kræves for at få et visum. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte dit overnatningssted via de kontaktoplysninger, der er inkluderet i din reservationsbekræftelse. Overnatningsstedet kan opkræve et gebyr for denne tjeneste, også selvom du aflyser din reservation. Alle aftaler sker udelukkende mellem dig og overnatningsstedet.
  • Gæsterne kan arrangere at medbringe kæledyr ved at kontakte hotellet direkte ved hjælp af oplysningerne på reservationsbekræftelsen.

Kort over Hotel Villa Old Rustaveli

Adresse

Hotel Villa Old Rustaveli

Rustaveli Ave 40a

0108

Tbilisi, Georgien

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger