Gøteborg

Sveriges næststørste by har den helt rigtige størrelse og en masse at byde på året rundt. Her kan du mærke storbyens puls, samtidig med at byen er hyggelig og overskuelig.

Du får altid op til 20% rabat på Stena Lines færger, når du booker overnatning og færge samtidig.

Gøteborg

Hvis du kommer i bil, foreslår vi, at du parkerer den og bevæger dig rundt i Gøteborg til fods eller med sporvogn. Hvis du rejser til Gøteborg med færgen fra Frederikshavn, kan du med fordel parkere bilen i Frederikshavn og tage afsted som gående passager, for det er let at komme rundt i byen til fods.

Hvis du har behagelige sko med, er det perfekt at komme rundt til fods, da underholdning, shopping, natur, hoteller og attraktioner er inden for gåafstand. Hvis fødderne begynder at blive ømme, er det bare at hoppe på den første sporvogn, der hurtigt bringer dig rundt.

Gøteborg byder på fantastisk shopping med en sjov blanding af moderne stormagasiner, indkøbscentre og passager. De store mærkevarebutikker er overfyldt med små specialbutikker. Udover shopping er et besøg i en af markedshallerne et must. Den største ligger på Kungstorget, hvor du kan finde delikatesser fra hele verden, nyde atmosfæren og hvorfor ikke spise frokost i en af restauranterne.

Seværdighederne er mange, og Gøteborg byder på museer og kunstgallerier, kirker og slotte, og under en gåtur gennem byen vil du støde på mange statuer af alle slags. Du finder også mange interessante bygninger af både gammel og moderne karakter. En af de mest moderne bygninger er Gøteborgs Operahus, som er et besøg værd.

Alle byens parker er et besøg værd året rundt. Hvis du er interesseret i træer og blomster, kan du besøge Sveriges største botaniske have med omkring 12.000 plantearter.

PS. Vidste du forresten, at hvis du booker færgen til Sverige hos Stena Line + overnatning samtidig, får du op til 20% rabat på færgen? Rabatten er allerede trukket fra prisen, når du booker rejsen.

Hotel i Gøteborg inkl. færge

Book færge og hotel samtidig hos Sembo og spar op til 20% på færgen - rabatten er fratrukket prisen

Populære hoteller

Hotelforslag
Hoteller med 3 stjerner
Oplev de mest populære og prisvenlige hoteller her!
Hoteller med 4 stjerner
Oplev de mest populære og luksuriøse hoteller her!
Camping, Feriehus og Lejligheder
Vil du bo i et feriehus eller en lejlighed? Vi tilbyder mange forskellige typer indkvartering over hele verden.
Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger