Rejser til New York

Der er nok ingen by i verden, der er så cool som New York. De fleste, der kommer her for første gang, føler, at de har været her før, hvilket ikke er overraskende, når man tænker på alle de ikoniske film og tv-serier, der er blevet optaget her. Gør dig også klar til en nakkekrave - det er svært at holde op med at kigge på alle de skyskrabere, der omgiver dig!

Rejser til New York

Hvis det er din første tur til New York, bør du bo på Manhattan, selv om det nogle gange er lidt dyrere. Grunden til, at du skal bo på Manhattan, er, at det er her, du får den rigtige New York-følelse, og som turist vil du tilbringe det meste af dit ophold her.

Men selv om det er første gang, du er her, bør du ikke gå glip af at komme ud af Manhattan mindst én gang. Udsigten til skyskraberne er endnu sejere på afstand! Den bedste udsigt er enten fra Brooklyn, især nær Brooklyn Bridge, eller ved at tage den gratis færge fra Lower Manhattan til Staten Island. Hvis du tager denne færge, får du også en fantastisk udsigt til Frihedsgudinden!

Populære ophold

Oplev New York City med Sanne Alexandra: Spis, drik og nyd byen som en lokal
Tag med influencer Sanne Alexandra, når hun vender tilbage til sit elskede New York - byen, der aldrig sover.
Hotelforslag
Hoteller med 3 stjerner
Oplev de mest populære og prisvenlige hoteller her!
Hoteller med 4 stjerner
Oplev de mest populære og luksuriøse hoteller her!

Dette kan også interessere dig

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger