Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Start ferien med en pause. Nyd lidt god mad, slap af og shop det, du har brug for til din rejse. Sørg for at booke færgeoverfart og hotel/feriebolig samtidig, så sparer du minimum 20% på færgebilletten.

Göteborg - Frederikshavn

Frederikshavn - Göteborg 

Overfartstid: 3 timer 15 min.

Stenaline

 

 

 

 Så snart du har parkeret om bord, er du langt væk fra hverdagen. Her går tiden lidt langsommere. Spis en god middag, spar penge i butikken eller nyd nogen skønne timer på dækket. Der er Sun Deck med bar på en del af vore færger til Norge, Sverige, Tyskland og Polen.

Varberg - Grenå

Grenå - Halmstad 

Overfartstid: 4 timer 35 min.

 

Stenaline

Velkommen ombord på vores familievenlige Stena Nautica, der gør vejen til Astrid Lindgrens Verden og alt det andet spændende i Sverige både kortere og sjovere. Færgen har god plads til børn med spjæt i benene, og til mor og far er der en velassorteret butik med lave søpriser, restaurant og café. Biografen viser aktuelle film til fornuftige priser. Der er op til to afgange om dagen. Færgen er røgfri indendørs.

Karlskrona - Gdynia

Karlskrona - Gdynia

Overfartstid: 10 timer 30 min.

Stenaline

På vores færge mellem Karlskrona og Gdynia er der dømt ren forkælelse. En spa-afdeling der indbyder til afslapning, en butik med bugnende hylder, dansegulv med albuerum og restauranter for enhver smag får dig til at slappe af og nyde livet.

Helsingborg - Helsingør

Helsingør - Helsingborg

Overfartstid: 20 min. 

Scandlines Helsingborg Helsingör

Store, moderne færger med den korteste overfart til Sverige. Via vort nye samarbejde med HH-ferries har du mulighed for at benytte endnu flere afgange. Der går altid en færge! Én billet giver dig fuld valgfrihed, og du kan vælge den færge, der passer dig bedst. Om bord får du en dejlig pause, du kan shoppe eller spise godt. Den klassiske rejemad eller en pølse er et godt valg!

Trelleborg - Rostock

Trelleborg - Rostock

Overfartstid: Dag - 6 timer, nat 7 timer 30 min.

 

Stenaline

Kombiner flotte oplevelser i Sverige med en rejse videre ud i Europa. Trelleborg - Rostock er fin, når du vil komme udhvilet frem, og du kommer direkte ud på Autobahnen og hurtigt frem til dine favoritsteder i Europa. Start i Rostock - en levende universitetsby med et mylder af liv og et interessant kulturtilbud. Gå en tur på havnen i Warnemünde - bare et stenkast fra Rostock centrum. På kun to timer når du verdensbyen Berlin. Oplev byens seværdigheder, kunst, natteliv, museer, førsteklasses shopping, teater, restauranter og caféer.

Trelleborg - Sassnitz

Trelleborg - Sassnitz

Overfartstid: 6 timer

 

Stenaline

Kombiner flotte oplevelser i Sverige med en rejse videre ud i Europa. Nyd den hyggelige sørejse, spis godt, hyg jer, shop og slap af på soldækket. Fra Sassnitz når du den skønne, tyske ferieø Rügen på knap 4 timer - et rigtigt ferieparadis med masser at se og opleve. Gode shoppingmuligheder er naturligvis en del af rejsen med Scandlines. Sortimentet om bord og i grænsebutikken i Sassnitz finder du på www.scandlines.se.