Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Skiferie 23/24

Book en skiferie til fjeldene i Sverige og Norge eller Alperne i Østrig, Italien eller Frankrig. Vælg mellem hotel, lejlighed og hytte.

Skiferie for alle

Lækre hytter, fantastisk sne og hygge med dem, du holder af. Mærk suset fra pisterne, hør lyden af skiene, der glider over den nyfaldne sne og slap derefter af i hyggelige omgivelser efter en sjov dag med masser af frisk luft og aktivitet for alle – uanset niveau.

En skiferie er en herlig oplevelse for både børn og voksne. Uanset om skiferien går til fjeldene i Sverige eller Norge eller de ikoniske pister i Alperne, så har alle destinationer har sin egen unikke charme.

Skiferie i Norge

I Norge kan du nyde den rene, friske luftog suse ned ad bjergsiden på skønne skisportssteder som f.eks. Trysil, Hemsedal, Hafjell, Kvitfjell, Geilo eller Norefjell.

Skiferie i Sverige

I Sverige kan du udforske pisterne omgivet af charmerende hytter og indbydende torve. Efter en lang dag på ski kan du varme dig foran pejsen og nyde den hyggelige atmosfære, som Sverige er kendt for. I Sverige finder du herlige destinationer som Sälen, Kläppen, Branäs, Stöten og Idre Fjäll.

Uanset om du vil bo på hotel, i hytte eller i lejlighed har vi noget for enhver smag til en skiferie i Sverige og Norge. Skal pisten være lige uden for døren, så I kan slippe for besværlig transport og slæberi? Det får du i hytter med ski in/out.

Skiferie i Alperne i Østrig, Frankrig og Italien

Og så er der Alperne, den ultimative destination for skientusiaster over hele verden. Med pister, der snor sig ned ad bjergsiderne, kan du finde udfordringer for både nybegyndere og øvede skiløbere. I Alperne kan du bo på de østriske skisportssteder som f.eks. Saalbach, St. Anton, Zell am See og Bad Gastein, som alle er steder, der emmer af alpehygge, smukke udsigter og fantastisk stemning. Du kan også bo i de franske alper, hvor skidestinationer som Chamonix, Avoriaz, Val Thorens og Meribel lokker med fantastiske pister og varieret skiløb for alle niveauer. Eller nyd de italienske alper, hvor skisportsstederne som f.eks. Madonna de Campiglio, Canazei, Val Gardena og Livigno tilbyder familievenligt skiløb og smukke bjerge krydret med italienske madoplevelser.

Uanset om du vælger Norge, Sverige eller Alperne som din næste skiferie-destination, går glæden ved skiløb går langt ud over sne og pister. Det handler om at mærke naturens kræfter, udforske sine grænser og omfavne de øjeblikke, der tager pusten fra en. Så pak dine ski eller dit snowboard, begiv dig ud på en rejse fyldt med eventyr, og skab minder, der vil vare hele livet.

Book allerede i dag og glæd dig til at boltre dig i sneen med familien eller vennerne.