10 oplevelser for børnefamilier i Sverige

Find de bedste forlystelser og oplevelser for familien

Leg, action og sjove oplevelser i børnehøjde. Drømmer du om en uforglemmelig familieferie, der er fyldt med sjov og spænding? Så er Sverige det perfekte rejsemål for dig!
Her er en top 10 liste over de sjoveste forlystelser og oplevelser i Sverige, der vil få hele familien til at have det sjovt:

Liseberg forlystelsespark i Gøteborg

Oplev en af Skandinaviens mest populære forlystelsesparker, med mere end 40 forlystelser, herunder rutsjebaner, karruseller og vandland. Et herligt sted i centrum af Gøteborg, hvor du nemt kan komme til med Stena Lines færger fra Frederikshavn.

Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby

Mød Emil, Pippi og alle de andre herlige karakterer fra de populære børnebøger. Astrid Lindgrens verden er en temapark baseret på Astrid Lindgrens bøger, med teaterforestillinger, forlystelser og sjove aktiviteter.

Isaberg Mountain Resort i Hestra

Mountainbiking, kanosejlads, trætopklatring og meget mere. Ved Isaberg Mountain Resort får hele familien en aktiv ferie.

Universeum i Gøteborg

Et interaktivt videnskabsmuseum med et akvarium, en regnskov og en klatrevæg. Her kan børnefamilier få mange timer til at gå med alsidige oplevelser.

High Chaparral i Hillerstorp

Oplev det Vilde Vesten i Sverige! High Chaparral er en temapark med teaterforestillinger, forlystelser og sjove aktiviteter, hvor du kan møde både cowboys, indianere og banditter.

Gröna Lund i Stockholm

En forlystelsespark ved vandet med mere end 30 forlystelser, herunder rutsjebaner, karruseller og teaterforestillinger.

Kolmården Zoo i Norrköping

En fantastisk dyrepark med et bredt udvalg af dyr og sjove forlystelser, herunder en rutsjebane, et vandland og en kabelbane.

Idre Fjäll ved Idre

Mountainbiking, højdebane, kanosejlads, masser af rensdyr og hygge. I Idre Fjäll er der masser af forskellige aktiviteter at prøve kræfter med! Tag børnene med på en skøn aktiv ferie til Idre Fjäll til sommer og få masser af gode sommerminder med hjem.

Tanumstrand ved skærgården, vestkysten

Aktiviteter, leg, sjov motion, vandrutsjebanetur og madoplevelser i særklasse – alt med fantastisk udsigt over skærgården i Vestsverige. Tag børnene med på skærgårdsferie ved Tanumstrand og få masser af gode oplevelser med hele familien.

Skara Sommarland i Skara

I Skara Sommarland finder I bl.a. Skandinaviens største vandland. Tag børnene med på en sjov ferie og prøv vandrutsjebaner, poolområder og masser af sjov for hele familien. Blandt forlystelserne i parken er der alt fra småbørnsvenlige karruseller til fartfyldte rutsjebaner samt legepladser og aktiviteter for børn i alle aldre.
Uanset hvilken destination du vælger, er du garanteret en uforglemmelig familieferie i Sverige! Byg og book din tur i dag og få en sjov og spændende ferie for hele familien!
Du kan selv sammensætte den perfekte rejse for din familie eller blive inspireret af vores forslag til en kør-selv-ferie med sjov for børnene - 'Børnenes Tur'.
Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger