Bæredygtighed er vores drivkraft

Hos Sembo er vi fast besluttede på at arbejde for en bæredygtig fremtid for rejser - ikke kun i dag, men også for kommende generationer. Vi anerkender, at bæredygtighed og miljøansvar er afgørende for at sikre en planet, der er beboelig for alle.

Vision om bæredygtighed

Vores vision er klar: Sembo stræber efter at fremme langsigtede og bæredygtige rejser i alt, hvad vi gør. Ved at tilbyde vores kunder enkle og klimasmarte alternativer ønsker vi at gøre det lettere for dig at træffe aktive valg for en mere miljøvenlig rejse, uanset transportmiddel. Sammen med vores partnere inden for luftfart, hoteller, færgeselskaber og andre aktører arbejder vi for at fremme bæredygtige rejsemuligheder og reducere de negative effekter af turisme.

Green Hotels

Vi støtter og fremmer Global Sustainable Tourism Councils (GSTC) standarder for hoteller, hvilket giver os adgang til over 15.000 akkrediterede overnatningssteder verden over. Alle overnatningssteder med GSTC-certificering sikrer, at bæredygtighedsprincipperne følges, og at miljøpåvirkningerne minimeres.

Transport

Vi ønsker at fremhæve vores partnere i transportsektoren, som arbejder på at skabe mere bæredygtige og klimasmarte rejser. Ved at give information om deres bæredygtighedsstrategier på vores hjemmeside vil vi gøre det lettere for dig at vælge grønne alternativer, når du rejser.
Her er nogle af de bæredygtige transportmuligheder, vi tilbyder:
- Roadtrips: Opdag bæredygtige feriemuligheder, hvor du kan udforske nye steder på en miljøvenlig måde.

- Flyselskaber:
Vi informerer om flere flyselskabers bæredygtighedsprogrammer og sigter mod at tilbyde muligheden for at CO2-kompensere din flyrejse i fremtiden.

-Færgeselskaber: Vi støtter Stena Lines bæredygtighedsprogram og stræber efter at fremme bæredygtige muligheder for sørejser.

Vi tror fuldt og fast på, at vi gennem samarbejde og bevidste valg sammen kan gøre en reel forskel for vores planet og for fremtidens rejser. Tag med på vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid!
Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger