De 5 bedste og billigste shoppingcentre i Sydsverige

Shop-amok til en lav kurs i Sverige og spar penge!

Drømmer du om en shoppingoplevelse ud over det sædvanlige? Udnyt den lave svenske kurs og shop-amok i Sverige! Her finder du en liste over de fem bedste og billigste shoppingcentre i Sydsverige, hvor du vil finde alt fra verdenskendte brands til unikke lokale butikker og spændende restauranter:

Nordstan i Göteborg

Nordstan er det største shoppingcenter i Skandinavien og byder på mere end 200 butikker fordelt på tre etager. Centret findes midt i Göteborg. Her finder du alt fra modebutikker til specialbutikker, der sælger alt fra elektronik til skønhedsprodukter. Nordstan har også et stort udvalg af restauranter og caféer, så du kan få en velfortjent pause fra shoppingen. Du kan let gå fra centret og videre ud i gågaden udenfor, hvor du finder endnu flere butikker som f.eks. Zara og Mango.

Gekås Ullared

Gekås Ullared er Sveriges største varehus og et sandt shoppingmekka for alle, der elsker at shoppe til fantastiske priser. Her finder du mere end 80.000 kvadratmeter fyldt med alt fra tøj og sko til elektronik, boligudstyr og legetøj. Uanset om du er på udkig efter en ny computer, en flot bluse eller en sjov legetøjsbil, vil du med garanti finde det, du søger, til en fantastisk pris.

Men det stopper ikke der. Gekås Ullared har også et stort udvalg af restauranter og caféer, så du kan nyde en lækker frokost eller middag efter en lang dag med shopping. Og med gratis parkering og åbningstider fra kl. 10 til kl. 19 på hverdage og fra kl. 10 til kl. 18 i weekenden, er der masser af tid til at shoppe.

Freeport Outlet i Kungsbacka

Freeport Outlet er et shoppingparadis for alle, der elsker at shoppe til fantastiske priser. Her finder du mere end 70 butikker med et bredt udvalg af mode, sko, smykker, sportstøj og meget mere. Uanset om du er på udkig efter nye sneakers, en flot kjole eller en lækker taske, vil du med garanti finde det, du søger, til en fantastisk pris.

Emporia i Malmø

Emporia er ikke bare et shoppingcenter, det er en oplevelse i sig selv. Med mere end 200 butikker fordelt på fire etager, herunder verdenskendte modebutikker som H&M, Zara og Urban Outfitters, er Emporia det perfekte sted at shoppe til din garderobe. Men det stopper ikke der. Emporia har også et stort udvalg af restauranter og caféer, så du kan nyde en lækker frokost eller middag efter en lang dag med shopping.

A6 Center i Jönköping

A6 Center er et af de største shoppingcentre i Sydsverige og byder på mere end 100 butikker fordelt på to etager. Her finder du alt fra modebutikker som H&M, KappAhl og Lindex til specialbutikker, der sælger alt fra sportsudstyr til elektronik. A6 Center har også et stort udvalg af restauranter og caféer, så du kan få en velfortjent pause fra shoppingen.

Uanset hvilket shoppingcenter du vælger, er du garanteret en fantastisk shoppingoplevelse i Sydsverige! Så tag familien eller vennerne med og oplev alt, hvad Sydsverige har at byde på inden for shopping. Og husk, at den svenske valutakurs er lav og at du dermed får meget mere for pengene, når du shopper i Sverige.

Nysgerrig efter at opleve de bedste og billigste shoppingcentre? Byg og book din rejse i dag - eller find inspiration til din rejse med vores forslag på et roadtrip til Sydsverige med shopping og hygge: Shoppingturen i Sydsverige
Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger