Partner

Bliv partner med Sembo

Del Sembos rejser og gode tilbud og få provision for dit arbejde!

Vores partnerprogram er en spændende mulighed, hvor du får provision for hvert genereret salg via din hjemmeside, blog, magasin eller feed på sociale medier. Brænder du for rejser til varme destinationer, drømmer du om sneklædte bjerge med herligt skiløb, eller længes du efter at opdage verdens uopdagede skatte? Uanset hvad du interesserer dig for, så er det måske dig, vi leder efter til et partnersamarbejde.

Sembo tilbyder en fordelagtig provisionsaftale og et bredt udbud af materiale, som du kan anvende i dine kanaler for at booste dit salg. Vi har mere end 16 mio. unikke sidevisninger. Og vi sælger på 28 forskellige markeder. Gennem Sembo får du adgang til mere end 3 mio. overnatningsmuligheder og til rutefly til alle store destinationer verden over samt adgang til Stena Lines færgeoverfarter i Europa. Hermed er du sikret, at der findes ferieboliger, hoteller og transportmuligheder, som svarer til det, du ønsker at udbyde.

Har du en kommerciel hjemmeside, en blog eller en kanal på de sociale medier, som du mener, kan tiltrække trafik og generere salg for Sembo, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Lyder dette som noget for dig? Kontakt os og få en snak om at blive partner ved at sende en e-mail til partnership@sembo.se
Vi glæder os til at høre fra dig.
Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger