©Disney
©Disney

To parker - et fantastisk eventyr i Disneyland® Paris

Oplev de 2 parker - Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park

Disneyland® Park - Drøm dig væk med åbne øjne.

I et fortryllet kongerige, der ikke er så langt væk - et sted mellem dine ønsker og opfyldte drømme - lever Disneys klassiske helte og heltinder i de historier, der aldrig slutter. Velkommen til eventyrernes verden i Disneyland® Park.

Når du tager dine første skridt ind i Disneyland® Park, bliver du mødt af Main Street, et gågadecenter inspireret af små amerikanske byer fra begyndelsen af 1900-tallet. Gaden fører dig op til Sleeping Beauty Castle, og langs gaden finder du butikker fyldt med Disney-produkter til alle aldre. Det er også langs Main Street, at det spændende show "Disney Stars on Parade" kommer forbi, hvor tilskuerne kan møde nogle af deres yndlings-Disney-figurer.

Når du er ved slottet, åbner parken sig op i fire områder med forskellige temaer - Adventureland, Frontierland, Fantasyland og Discoveryland.


Adventureland

Midt i en verden af eventyr er du hovedpersonen. Udforsk Aladdins verden, Robinson Crusoes ø, gå over brusende vandfald på svingende hængebroer eller tag en tur ud til det oprørte hav midt i et piratangreb. Uanset hvor du befinder dig, er oplevelsen garanteret. Midt i eventyret finder du Kaptajn Klo's piratskib. Tør du komme tættere på?
Top 3 oplevelser i Adventureland:
 • Pirates of the Caribbean - Attraktion, hvor du rejser gennem en verden af pirater. Hold øje med de snedige pirater, der kan dukke op!!
 • Agrabah Café - Nyd en velfortjent bid mad i Aladdin-miljøet
 • Robinson Crusoes Ø - Oplev den skibbrudne schweiziske Robinson-familie i det storslåede træhus

Frontierland

Frontierland byder dig velkommen til det vilde vestens Amerika i det 19. århundrede. Mød gamle westernhelte, cowboys og indianere i en miniby inspireret af det vilde vesten med saloons, træfortove og en jernbanestation.
Top 3 oplevelser i Frontierland:
 • Big Thunder Mountain - En forlystelse, der tager dig med på en tempofyldt rejse gennem en mineby i dybe bjerge
 • Phantom Manor - Et hjemsøgt hus, der giver dig kuldegysninger. Tør du tage turen uden at holde for dine øjne?
 • The Lion King show - Genoplev ikoniske øjeblikke fra filmen Løvernes Konge i dette eksklusive show


Discoveryland

Spænd sikkerhedsselen, og følg fremtidens hemmeligheder. Rejs tilbage i tiden, rejs fra jorden til månen, kæmp med Star Wars og meget mere. Discoveryland er et højteknologisk univers, hvor grænserne går langt ud over din vildeste fantasi.

Top 3 oplevelser i Discoveryland:
 • Star Wars™ Hyperspace Mountain - Tag på en rejse og bekæmp rumimperiet i denne episke forlystelse
 • Star Tours - Tag på en rejse blandt stjernerne i 3D
 • Autopia - Oplev, hvordan det er at køre din egen retrobil i farverige omgivelser.

Fantasyland

Midt i Fantasyland finder du Torneroses storslåede slot, og du er nu kommet ind i eventyrlandet, hvor "der var engang" er her og nu. Omgivet af hovedpersonerne fra dine yndlingsfilm, såsom Peter Pan, Askepot og Dumbo den flyvende elefant, kan du endelig blive en del af eventyrene.
Top 3 oplevelser i Fantasyland:
 • Alice i Eventyrland - vandre gennem dit eget eventyr i Eventyrland, hvor der venter ting og sager rundt om hvert hjørne.
 • Torneroses slot - Se det majestætiske slot komme til live hver aften med Disney Illuminations, eller oplev det magiske slot indefra.
 • Mad Hatter´s tea cups - En forlystelse, hvor du bliver transporteret til Eventyrland i en farverig tekop, der snurrer rundt om en kæmpe tekande.


Walt Disney Studios® Park - bliv hovedpersonen i din egen film

Der venter store filmoplevelser i kulissen! Træd inden for portene til Walt Disney Studios® Park, og lad fantasien få frit løb. Her kan du glemme alt omkring dig og lade dig rive med ind i filmens magiske verden. I parken finder du fire forskellige områder: Front Lot, Production Courtyard, Toon Studio og Worlds of Pixar, der alle har ét fokus - film og underholdning!

Indgangen til Walt Disney Studios® Park kaldes Front Lot. Her er du omgivet af Disney Studio 1 - en cool gade inspireret af Hollywood. Køb souvenirs, få en lækker bid mad og nyd det spændende interiør.

Fortsæt din udforskning mod Hollywood Boulevard, og oplev de farverige shows, der vises i Production Courtyard. Det kombinerer det bedste fra begge verdener - et adrenalinsus fra de vildeste forlystelser med et dybt dyk ned i filmhistorien i CinéMagic.

Toon Studio og World of Pixar-områderne vil tage dig med storm. Her kommer flere figurer fra dine yndlingsfilm til live. Buzz Lightyear (Toy Story) og Lightning McQueen (Cars) er to eksempler på figurer, der kommer til live i denne magiske del af parken. Tag med Nemo på en hurtig rejse under overfladen, eller hvorfor ikke blive så lille som en mus og følge rotte Remy ind i det begivenhedsrige køkken i Ratatouille?

Der venter farverige og inspirerende attraktioner af alle slags i Walt Disney Studio Parks. Lad dig inspirere af filmens fængslende verden.
Top 3 oplevelser i Walt Disney Studios:
 • The twilight Zone Tower of Terror - kør med en af de sidste elevatorer, der stadig er i brug på det forladte hotel. Er du modig nok?
 • Ratatouille´s värld - gå ikke glip af eventyret i Ratatouille-forestillingen og den lækre mad på Bistrot Chez Rémy lige ved siden af.
 • MARVEL Avengers Campus - Mød superheltene!
  Læs mere om Marvel Avengers Campus

Disney Village

Forbered dig på et eventyr, du sent vil glemme. Et stenkast fra Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park finder du den farverige og glitrende Disney Village® - et underholdningsområde fyldt med overraskelser for både store og små. Disney Village® byder på temarestauranter, barer, butikker, biografer og en af verdens største luftsballoner. Et stort udvalg af oplevelser og aktiviteter, venter på dig.


Sembos top 5 over Disney Village®-attraktioner
 • The Grange at Billy Bob's Country Western Saloon - En autentisk "alt hvad du kan spise"-restaurant i ægte Tex Mex-ånd i en rustik Wild West-lade.
 • Vapiano - Her kan du nyde italienske retter i stilfulde omgivelser omgivet af naturlige planter.
 • Rainforest Café - Nyd en kaffepause i de regnskovsinspirerede omgivelser.
 • PanoraMagique - Oplev Disneyland® fra oven med en fantastisk udsigt fra en af verdens største luftballoner.
 • Cinémas Gaumont - Førsteklasses biografer, der viser de seneste Disney-nyheder
Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger