Top 5: De bedste strande på Mallorca

Gå ikke glip af disse 5 fantastiske strande

Gyldent sand, forfriskende havvand og smukke omgivelser. Oplev de bedste sandstrande på Mallorca! Med sit krystalklare vand og bløde sand er Mallorca hjemsted for nogle af Middelhavets mest spektakulære strande.
Her er vores top 5-strande på Mallorca, som du ikke må gå glip af.

Playa de Muro

Denne kilometerlange strækning af gyldent sand ligger i Alcudia-bugten på den nordlige kyst af øen. Med sit rolige og klare vand er det et paradis for både solbadere og vandsportsentusiaster. Nyd en afslappet dag med at svømme i det turkisblå vand eller slap af i en solseng med en forfriskende cocktail.

Cala Agulla

Gemt væk mellem klipper og fyrretræer på øens nordøstlige spids, tæt ved Cala Ratjada, er Cala Agulla et sandt naturparadis. Den uberørte strand og det krystalklare vand gør det til det ideelle sted for dig, der søger ro og skønhed. Tag en vandretur langs kyststien for at udforske de omkringliggende klippeformationer og nyd den betagende udsigt.

Es Trenc

Kendt som Mallorcas Caribien, byder Es Trenc på kilometervis af hvidt sand og azurblåt vand. Denne smukke strand tæt ved Campos er et beskyttet naturreservat og tiltrækker både lokale og turister, der søger et stykke uberørt paradis. Tag en picnic og tilbring dagen med at slappe af under solen eller tage en forfriskende svømmetur i det krystalklare vand.

Cala Varques

For dig, der søger eventyr og afsidesliggende skønhed, er Cala Varques ved Calas de Mallorca det perfekte valg. Adgangen til stranden kræver en kort vandretur gennem fyrreskove og klippelandskaber, men belønningen er det værd. Denne uberørte bugt med sit klare vand og hvide sand er det ideelle sted for dig, der ønsker at undslippe folkemængderne og fordybe sig i naturen.

Port de Sóller

Beliggende på øens vestkyst, har Port de Sóller en charmerende atmosfære og en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge. Den halvmåneformede strand og det rolige vand gør det til et populært valg for både familier og par. Tag en tur med den historiske sporvogn fra Sóller til Port de Sóller og nyd en afslappende dag med solbadning og svømning.
Uanset om du er til rolige bugter, lange sandstrande eller maleriske kystlandskaber, vil Mallorca forkæle dig med sine fantastiske strande. Så pak badetøjet og solcremen og forbered dig på en uforglemmelig strandferie på denne skønne ø!
Du kan finde mange rejseforslag til din rejse til Mallorca her: Rejser til Mallorca
Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger