Vores rejsemål » De kanariske Øer
De kanariske Øer

De kanariske Øer

Her mødes forskellige kulturer i en herlig blanding.

Søg og book rejse

search

De kanariske Øer

Rejs med DTF travel til De kanariske øer på sol- og badeferie. Her finder du et stort udvalg af nøje udvalgte lejlighedshoteller på Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote med god beliggenhed og lave priser.

De kanariske Øer har alt det, man skal have for at få en vellykket ferie! Her er udvalget af strande, shopping, dejlige restauranter, hedt natteliv, golfbaner, museer, vandrestier og venlige mennesker uendeligt, uafhængigt af hvilken ø du vælger. Her kan du sole og bade året rundt i et næsten perfekt klima.

Masser af fine strande

Sol og bademuligheder er nok det, som de fleste af os tænker på, når man taler om De kanariske Øer. På Kanarieøerne finder du næsten ubegrænset udvalg af fantastiske strande. Her finder du lange, skønne, indbydende sandstrande på stort set hvert rejsemål. Den skønne Atlanterhavsbrise bevirker desuden, at temperaturen altid holdes på et for os behageligt niveau. Når vi udvælger rejsemål, er stranden altid det vigtigste kriterium. Vi ved, at uden en god strand, så trives du ikke på din ferie. Nu er det bare at vælge og vrage! Hvilken strand passer lige til dig?

Herlig blanding af kultur og historie

Kanarieøerne består af syv øer ud for Nordafrikas kyst. Hver og en af dem har sin egen karakter og sit eget landskab. På Kanarieøerne mødes et bredt spektrum af forskellige kulturer fra Europa, Afrika og Amerika på et og samme sted. Hver ø har sit eget særpræg. Tenerife imponerer med sin fantastiske natur, Lanzarote med sin ro og Gran Canaria med sin mangfoldighed. Glem ikke at leje en bil, og lad dig blive overrasket!

En ferie fyldt med aktiviteter

Uanset den type ferie, du er ude efter, så er Kanarieøerne et rigtigt valg. Her er masser af aktiviteter, udflugter og steder at besøge både for store og små. På Tenerife anbefaler vi dig at leje en bil en dag og besøge Spaniens højeste bjerg Teide, deltage i det spektakulære karneval eller tage med børnene til en af Europas fineste dyreparker Loro Parque. På Gran Canaria er der masser af temaparker, fantastiske bådudflugter og hovedstaden Las Palmas med et shoppingudvalg, som slår det meste. På Lanzarote skal du besøge nationalparken Timanfaya med sit månelignende landskab, som du garanteret aldrig har set mage til.

Uendeligt udvalg af gode restauranter og shopping

Det kanariske køkken er givetvis stærkt influeret af det spanske køkken. Lige bag de livligste strøg finder du de restauranter, hvor kanarierne selv gerne besøger. Her er prisniveauet billigere, og maden er ofte bedre. Udvalget af tapas, skaldyr og internationale restauranter er næsten ubegrænset, lige meget hvor du vælger at bo. Shopping er ofte bedst i øernes hovedstæder som Las Palmas, Santa Cruz og Arrecife eller i et stort shoppingcenter i umiddelbar nærhed til rejsemålet.

Garanteret børnevenlig ferie

Børn i alle aldre trives på Sembos Kanarieøer. Mange af hotellerne har opvarmet pool og ligger i gåafstand fra stranden. Måske er det bare de tit børnevenlige strande, der er succesen bagved. Det meste på Kanarieøerne er tilrettelagt for børn. Børnemenuer og børnestole på restauranterne og bleer og mad i supermarkederne, som de mindste genkender.

Læs mere

Skjul

Vis kort