Vores rejsemål » Italien » Gardasøen
Gardasøen

Gardasøen

Et af de smukkeste steder i Italien

Søg og book rejse

search

Gardasøen

Betagende natur og gemytlig atmosfære. Det er nemt at forstå, hvorfor

Gardasøen er et af Italiens populæreste rejsemål. Det milde klima

og det rene vand lokker turister til, der vil sejle, surfe, klatre,

spille golf eller bare nye solen og søen.

Gardasøen er et unikt sted, hvor naturen varierer dramatisk fra nord til syd. I nord indrammes steder som Riva del Garda, Limone og Torbole af de knejsende bjerge. Disse harmerende steder er ikke så store, men de har et godt udbud af forretninger, restauranter og barer. På søens østlige side ligger det herlige Bardolino. Stedet er mest kendt for sine vine, og her kan man gøre et godt fund. Længere mod syd bliver landskabet fladere og søen bredere. Her finder du velbesøgte steder som Lazise, Sirmione og Desenzano, hvor du på skønne
aftener kan spadsere rundt i smalle gader og indsuge den ægte charme, som indbyggerne har værnet om i årenes løb.

Hårrejsende underholdning og aktiviteter

Et besøg i Gardaland er meget populært både blandt børn og voksne. Det er Canevaworld Resort med Movieland, Aqua Paradis også, samt Medieval Times mm. Her kan hele familien tilbringe dagen mellem forskellige vandrutchebaner og vandshows. På Medieval Times kan du opleve et stort middelaldershow med ridderturnering.

Udflugtsmålene er mange

Garda er paradiset for dig, som kan lige vindsurfing, bjergklatring, vandring mm. mulighederne for at se og opleve sjove ting rundt om hele søen er ubegrænsede. Oplagte udflugtsmål er dejlige Verona med den kendte balkon, hvor Romeo og Julie længtes efter hinanden. Romantiske Venedig eller den betagende Ledro-sø passer udmærket til endagsudflugter for dig, som vil have udvide din horisont.

*Værd at vide * Turistskat,: en lokal turistskat, der blev indført i Italien i 2012. Dette varierer mellem 2-5 EUR / person / nat afhængig af den lokale klassifikation af den valgte indkvartering. Skatten betales direkte til hotellet ved ankomst eller afrejse.

Læs mere

Skjul

Vis kort