Vores rejsemål » Mexico
Mexico

Mexico

Det bliver ikke bedre end det!

Søg og book rejse

search

Mexico

Skal du kun rejse én gang i år? Så rejs til Mexico! Sol og bademuligheder, afslapning og oplevelser. Bo på hotel med alt inklusive eller i egen lejlighed. Når du vil, som du vil.

Playa del Carmen og Playacar er roligt og fredfyldt. Cancun byder på en mere livlig atmosfære. Men overalt vejer palmerne og giver skøn afkøling. Overalt møder du de turkise bølger, de venlige mexicanere, den spændende mad og den nærværende historie. Prøv at få noget af Mexico!

DTF travel og havet

I Mexico drejer det sig mest omkring de uovertrufne strande. Her slapper du af, snorkler, leger, dykker, spiser og drikker. Det ved vi. Og derfor har vi valgt vores prisbillige boliger med udgangspunkt i nærhed til vandet. Med et par undtagelser skal du ikke gå mere end 150 meter. Er det for langt, eller er det et rødt flag i dag? Vælg poolen og bogen i stedet. Men lad i det mindste en halv dag gå på at snorkle i Xcaret eller Xel-Ha syd for Playa del Carmen. Eller tilbring en dag på nogle af øerne Islas Mujeres eller Cozumel.

Nu som dengang

Allerede i 1517 steg de første spaniere i land på Islas Mujeres uden for Cancun. Ligesom os hos DTF travel kunne de lide, det de så. Det her skal vi have, tænkte hærføreren Francisco Hernández de Córdoba, ligesom DTF travels produktchef. Du har nu chancen for at møde det, som spanierne mødte. Mægtige bygningsværker giver os bevis for den højtstående Maya-kultur. En utrolig mangfoldighed i flora og fauna møder dig overalt. Og en undervandverden, som omvender mange hidtil tilfredse snorklere til at tage et dykkercertifikat.

Gå ikke glip af

Mexico er fire gange større end Sverige. Derfor er det fuldt ud tilstrækkelig at begrænse dine ambitioner til områder på Yucatan-halvøen. Besøg de imponerende arkæologiske fund efter Maya-folket i Chichen Itza. Eller ruinerne ved stranden i Tulum sammen med naturparken Xel-Ha, hvor du bogstaveligt svømmer i et akvarium. Øen Cozumel kommer du nemt til fra Playa del Carmen og Playacar. Her findes roen som på en caribisk ø samtidigt med, at aktivitetsudvalget byder på så meget, som du orker.

Chili, Tequila og shopping

Består din hverdag mest af kontakt med den mildeste af chili'er, paprikaen? Så er det slut. Her er over 200 forskellige varianter af chili som sammen med lime, koriander, skaldyr, kød, fisk og majstortillas giver de besøgende på skønne overraskelser. Tequila er heller ikke altid, som man forestiller sig det. Her drikker man hellere årgangs-tequila, hvor fadlagringen har afrundet smagen. Dine indkøb foretager du i små lokale butikker eller i større bekvemme shoppingcentre. Sølv, is og strandtilbehør finder du næsten overalt.

Med børn til Mexico

Den lange rejse er møjen værd. Mange hoteller har gode børnerabatter, og hvis du vælger et All Inclusive-hotel, har du alt tilrettelagt til en skøn familieferie. Og de små elsker sol i passende mængder, varme svømmeture og nye venner. Hold øje med strandenes flagsystem, da der lokalt kan opstå stærke undervandsstrømme.

Læs mere

Skjul

Vis kort