Søg og book rejse

search
Trysil
» Vores rejsemål » Norge » Sommer- og Skiferie i fjeldene » Trysil

Trysil i Norge

Trysil - Norges mest populære og snesikre skianlæg, som sommeren byder på en masse spændende aktiviteter!

Trysil i Norge

Selv om skiområdet er stort, behøver du ikke bruge bilen for at komme rundt til de forskellige anlæg. De fleste boligtilbud er såkaldte ski in/ski out og hele Trysil er opbygget organiseret, så det er nemt og hurtigt for dig at komme rundt uden bil.

De 68 pister, som fordeler sig over 3 sider af fjeldet, er effektivt sammenkoblede af 29 lifter og en i øvrigt velfungerende infrastruktur. Næsten lige meget hvor i område, du bor, så har du transportlift til bakkerne, skiløb direkte fra hyttedøren. Trysil har rigtigt mange oplevelser til alle. Skiløb på Trysil er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Alpint

Trysil-fjeldet er opdelt i fire områder: Turistcenter, Høyfjellssenter, Høgegga og Skihytta. Trysil Turistsenter er indkørselsporten til sydsiden af fjeldet med nedkørsler i alle sværhedsgrader, et stort børneområde, restauranter og after-ski. Trysil Høyfjellssenter er indkørselsporten til den nordlige side af fjeldet. Et perfekt område for børnefamilier. Her er også restauranter, butikker samt after-ski. Høgegga er for de fartglade løbere. Et fantastisk skiområde kun med sorte nedkørsler. Skihytta ligger solrigt og velplaceret på Snaufjället og har herligt skiløb.

Terrænpark

I Trysil er der grønne parker ved områderne Fonder Adventure på Turistcenter og Gammelgård på Høyfjellscenter. Parkerne udgøres af små hop og enkle skispor og er perfekte til dig, som aldrig har kørt i terrænpark før eller som opvarmning til den store og mere avancerede terrænpark i Trysil - som flere gange er blevet udnævnt til Norges bedste. I parken er der små og store hop, rails og fun-boxe. Det er snowboard-løbernes og de legelystne skiløberes paradis.

Alt til børnene

I Trysil står børnene i centrum. Her er ikke mindre end tre forskellige områder til de mindste og nybegyndere med i alt ni lifter. Smotteparken har figurer med stemmer, som taler til de små skiløbere. Her er hop, figurer og alt andet sjovt, som du kan opleve med ski på fødderne.

På Trysil-fjeldet møder du også Smotterna – Alle børns bedste venner. Sammen med dem kan du have det sjovt og finde på forskellige aktiviteter og konkurrencer. Smotterna har egne familieuger, hvor de finder på bus og optog med de mindste. Smottpop, Puppsmott, Popsmott, Smottpupp, Gammel og Skogbum ser frem til at møde børnene.

Fageråsen - et familieeldorado

Det er blevet endnu nemmere at være gæst på det herlige børneområde på Trysil Høyfjellssenter i Fageråsen. En fantastisk 6-sæders stolelift byder på komfortabel og hurtig transport til toppen af fjeldet. Stolene er opvarmede, og hvis det blæser, er der vindbobler, som beskytter dig mod de kolde vinde.

De fleste boliger ligger med såkaldt ski in/out, og på området er der et godt og varieret udvalg af mad, et fantastisk børneområde og et herligt skiterræn. Det er derfor Fageråsen er mange familiers favorit.

Bo godt med ski in/ski out

Det er vigtigt at bo komfortabelt og godt, når man tager på skiferie, og i Trysil er der mange dejlige hytter og lejligheder at vælge mellem. Størstedelen af ferieboligerne har ski in/ski out, så man kan lade bilen stå hele ferien. Nemmere kan det ikke blive.

Sommer

Den smukke natur byder på tusindvis af farver om sommeren, og du kan vælge mellem at sætte dig på et tæppe og bare nyde det eller aktivere dig i de fine omgivelser.

Ud over de normale ting som golf, fiskeri, kanoture, elg- og bæversafarier og naturligvis cykel- og vandreture, er der også rafting, fjeldbowling og elvebræt (surfe på elven).

Her kan du vælge mellem mere end 30 forskellige aktiviteter for både store og små. I nærheden er der fine badesteder, du kan tage til, når sommerdagene er varme.