Vores rejsemål » Thailand
Thailand

Thailand

Sol, bademuligheder, shopping og sand mellem tæerne

Søg og book rejse

search

Thailand

Krystalklart vand, paradisagtige strande med vajende palmer, varme og gæstfrie mennesker, som altid ser ud til at le. Det er nemt at forstå, at Thailand er et så populært rejsemål Det kendte thailandske køkken byder på eksotiske smagsoplevelser som lime, citrongræs, kokosmælk, chili, ingefær, koriander og ananas.

Perlehvide strande og turkist hav

I Thailand finder du nogle af verdens bedste sandstrande. Med palmer i vandkanten og azurblåt hav. Er det ikke sådan, at du forestiller dig paradiset? Hvad enten du længes efter afslappede dage i hængekøjen eller dykker- eller snorkelture, så byder Thailand på præcis dette. Mange steder kan du tage dykkercertifikat til rimelige priser, og hvor lærer du det bedre end i dette varme og turkise hav? For det meste er det lavvandet og børnevenligt, og der kan bades året rundt. Men! Glem ikke solcremen!

Smilets land

Thailand betyder ”de fries land” og er det eneste land i Sydøstasien, som aldrig har varet en koloni. Vi i Norden kalder det for Smilets land. Lige meget hvor du går, mødes du af smil og atter smil. Der er umuligt ikke selv at blive glad. Thailænderne er gæstfriheden selv, og som turist kommer du hurtigt til at føle dig godt tilpas og passet på. Der er få ting, so er vigtigere end at få dig til at føle dig velkommen. Ja, det skulle vel kun være den populære thailandske konge i så fald.

Se dig om på egen hånd

Der er utroligt meget at se og opleve i Thailand, og variationen er stor mellem de forskellige landsdele og øerne. Der som de fleste forbinder med Thailand er de utallige templer, som man kan besøge. Det er både spændende og lærerigt at følge med på en guidet tur og lære om den thailandske kultur. Ude på øerne kan man foretage masser af udflugter, f.eks. en bådtur med snorkling for at opleve det farverige liv under havoverfladen. Vi kan garantere en oplevelse ud over det sædvanlige. Hvis du hellere vil blive på land er der en hel jungle, der kan udforskes, eller snarere, der er flere.

Smagsoplevelser og shopping

Thailand byder på både internationalt og lokalt køkken og valgmulighederne er utallige. Fisk og skaldyr er meget billigt, og de stærke krydderier i i det thailandske køkken beriger oplevelsen. Mht. shopping, så kommer de fleste af os hjem med en ekstra taske fyldt op. Oftest med billigt tøj fra lokale markeder, men man må heller ikke glemme de mange varehuse, hvor det er billigt at købe ind. Selv elektronik kan det betale sig at tage med hjem. Hvis du har tid, kan du også få syet tøj hos de gode lokale skræddere.

Med børnene i Thailand

Det er let at rejse med børn i Thailand. Hvis I har klaret den lange flyrejse, så venter paradis. Strandene er lange og børnevenlige, selv om du visse steder skal være opmærksom på undervandsstrømme på visse tidspunkter af året. Uanset hvilket rejsemål, du vælger, så er der noget for alle aldre. Vis mig et barn, der ikke vil kigge på farverige fisk eller plaske rundt i varmt turkist vand!

Læs mere

Skjul

Vis kort