1 / 75

Om hotellet

Overnatter du ved Naiades Marina Hotel, som ligger tæt på stranden i Agios Nikolaos, er du kun 2 minutters gang fra Ámmos og 7 minutters gang fra Folk Museum. Dette hotel med spa ligger 0,7 km fra Voulismeni-søen og 1 km fra Kitroplateía. Føl dig hjemme i et af de 38 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og smart-tv. Værelserne har privat balkon med møbler. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ámmos - 0,1 km
Voulismeni-søen - 0,6 km
Folk Museum - 0,6 km
Kitroplateía - 0,8 km
Agios Nikolaos Havn - 0,9 km
Agios Nikolaos Arkæologiske Museum - 1,3 km
Almiros - 1,3 km
Ammoúdi - 1,9 km
Panagia Kera Kirke - 8,2 km
Lato - 9,6 km
Nostimon - 9,6 km
Gournia - 10,8 km
Hiona Strand - 10,9 km
Elounda Saltmarsk - 11 km
Karavostasi Beach - 11,6 km

Den nærmeste store lufthavn er Sitia (JSH) - 67,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring, et pengeskab i receptionen og en elevator. Planlægger du et arrangement i Agios Nikolaos? På dette hotel er der lokaler til rådighed på 38 kvadratmeter, inklusive konferencelokaler. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Hvis du leder efter rekreative muligheder, vil du kunne finde en sauna, en sæsonbestemt udendørs pool og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Besøg baren/loungen eller strandbaren, og slap af med din yndlingsdrink.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat: fra 1 november til 29 februar, EUR 1.50 pr. indkvartering, pr. nat
  • Byen pålægger en skat: fra 1 marts til 31 oktober, EUR 3.00 pr. indkvartering, pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for sen udtjekning: 20 EUR (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 500 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Den sæsonåbne pool vil være åben fra den 01. april til den 31. oktober.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Børn på 12 år og derunder er ikke tilladt på dette overnatningssted.
  • Gæsterne kan arrangere at medbringe kæledyr ved at kontakte hotellet direkte ved hjælp af oplysningerne på reservationsbekræftelsen.

Kort over Naiades Marina Hotel

Adresse

Naiades Marina Hotel

Agios Nikolaos, Kreta, Grækenland

N 35.1872 E 25.7143

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger