1 / 22

El Plantio Golf Resort

Alicante, Spanien

Om hotellet

Overnatter du ved El Plantio Golf Resort, som ligger tæt på lufthavnen i Alicante, er du kun 10 minutters kørsel fra Alicante Havn og Explanada de Espana. Dette resort 4 ligger 7,6 km fra El Corte Ingles Shopping Center og 8,7 km fra Postiguet Strand. Føl dig hjemme i et af de 98 værelser, der indeholder køkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og kogeplade. Der tilbydes et fladskærms-tv med satellitkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser, dybe badekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

El Pantio Golfbane - 1,7 km
El Palmeral-parken - 3,8 km
Playa de Aguamarga - 4,5 km
Puerta de Alicante Shopping Center - 4,8 km
Cactus d'Algar - 6,5 km
Alicante Courts - 6,6 km
Playa de San Gabriel - 7,2 km
Panoramis Shopping Center - 7,5 km
El Corte Ingles Shopping Center - 7,6 km
Bulevar-pladsen - 7,6 km
Explanada de Espana - 7,9 km
Placa de los Luceros - 7,9 km
Canalejas Park - 8,2 km
Calle Castaños - 8,3 km
Ikaros-skulpturen - 8,3 km

Den foretrukne lufthavn for El Plantio Golf Resort er Alicante (ALC-Alicante Intl.) - 7,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og gratis aviser i lobbyen. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Du kan øve dit sving på golfbanen eller tage en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools. Andre faciliteter på dette resort inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Få stillet sulten på Casa Club, en af 2 restauranter på dette resort. Besøg baren/loungen eller baren ved poolen, og slap af med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 12 EUR pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for selvstændig parkering (overdækket): 5 EUR pr. nat
  • Gebyr for sen udtjekning: 35 EUR (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Reservationer er påkrævet for golftider. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette resort inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over El Plantio Golf Resort

Adresse

El Plantio Golf Resort

Alicante, Regionen Valencia, Spanien

N 38.33844 E -0.494121

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger