1 / 25

Sadu Hotel

Almaty, Almaty Province, Kasakhstan

I Almaty (Bostandyk District)

Om hotellet

Med et ophold ved Sadu Hotel har du en central base i Almaty, kun 10 minutters kørsel fra Kazakhstan Nationalmuseum og Præsidentpaladset. Dette hotel ligger 5,8 km fra Central State Museum og 6,1 km fra Dostyk Plaza. Føl dig hjemme i et af de 108 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har hårtørrer og badekåbe. Faciliteter inkluderer elkedler og gratis mineralvand på flaske, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Kazakhstan Museum of Arts - 5 km
Kazakhstan Nationalmuseum - 5,7 km
Præsidentpaladset - 5,8 km
Central State Museum - 5,8 km
Dostyk Plaza - 6,1 km
Republikkens Plads - 6,4 km
Kazakhstan Independence Monument - 6,4 km
Respublika Alanghy - 6,4 km
Colibri - 6,5 km
Almaty Centralstadion - 7,4 km
Geology Museum - 7,4 km
Kok Tobe Cable Car - 7,6 km
Lermontov Russian Drama Theatre - 7,6 km
Nedelka Park - 7,7 km
Kasteev State Museum of Arts - 7,7 km

Den foretrukne lufthavn for Sadu Hotel er Almaty (ALA-Almaty International) - 23,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Dette hotel har 5 møde- og konferencelokaler til rådighed. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Drag fordel af de rekreative tilbud, inklusive en tilknyttet vingård og en sæsonbestemt udendørs pool. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og spillehal/spillerum. Som gæst på Sadu Hotel kan du nyde et måltid på restauranten eller tage et smut forbi den lokale snackbar/deli. Besøg baren/loungen eller baren ved poolen, og slap af med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 11.00. Følgende faciliteter vil være utilgængelige fra den 13. oktober 2023 til den 25. maj 2024 (datoerne kan ændre sig):
  • Swimmingpool
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 12 USD for voksne og 12 USD for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 21 USD pr. køretøj (varighed: enkelt, maks. antal personer: 4)
  • Gebyr for ekstra seng: 18.0 USD pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Hvis du har brug for et visum for at komme ind i landet, kan dit overnatningssted muligvis hjælpe dig med den dokumentation, der kræves for at få et visum. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte dit overnatningssted via de kontaktoplysninger, der er inkluderet i din reservationsbekræftelse. Overnatningsstedet kan opkræve et gebyr for denne tjeneste, også selvom du aflyser din reservation. Alle aftaler sker udelukkende mellem dig og overnatningsstedet.
  • Den sæsonåbne pool vil være åben fra den 15. maj til den 30. september.
  • Poolen er tilgængelig fra kl. 09.00 til kl. 23.00.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Sadu Hotel

Adresse

Sadu Hotel

Almaty, Almaty Province, Kasakhstan

N 43.210484 E 76.933496

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger