1 / 56

On Hotels Oceanfront - Adults Only

Matalascañas, Spanien

Om hotellet

Med et ophold ved On Hotels Oceanfront - Adults Only i Almonte (1ª Fase) er du kun 10 minutters kørsel fra Doñana Nationalpark og Matalascañas Strand. Dette hotel 4 ligger 0,7 km fra Dunas de Doñana-golfbanen og 1,5 km fra Caño Guerrero Shoppingcenter. Føl dig hjemme i et af de 250 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibarer (med en række gratis produkter) og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med badekar eller bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner og pengeskabe, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Matalascañas Strand - 0,1 km
Dunas de Doñana-golfbanen - 0,7 km
Torre de la Higuera - 1,4 km
Caño Guerrero Shoppingcenter - 1,5 km
Dune Park - 2 km
El Asperillo Strand - 3,5 km
Doñana Nationalpark - 5,7 km
Playa de Cuesta Maneli - 16,3 km
Rocío-museet - 18,3 km
Virgen del Rocío Kirke - 18,4 km
Plaza del Acebuchal - 18,6 km
Marismas del Rocío-kooperativet - 19,5 km
Playa Pico del Loro - 22,6 km
Pino Centenario - 25,5 km
Playa de las Dunas - 29,3 km

Den nærmeste store lufthavn er Sevilla (SVQ-San Pablo) - 112,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og vaskeri. Begrænset parkering er til rådighed på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 2 udendørs swimmingpools og et fitnesscenter. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og frisørsalon. Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på stedets kaffebar/café. dette hotel har også roomservice (i et begrænset antal timer). Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.30 til kl. 10.30.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 18 EUR pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over On Hotels Oceanfront - Adults Only

Adresse

On Hotels Oceanfront - Adults Only

Almonte, Andalusien, Spanien

N 36.99834 E -6.55422

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger