1 / 2

Rejser til Midtjylland

Jylland

Om Midtjylland, Danmark

SKAGEN

Skagen betyder romantik, et henførende lys og skønne gåture ved havet. Skagen er frisk med åbne områder og henførende lys. Sammen med de bølgende klitter og små fiskerlejer har det gjort området til et betagende feriemål i 100 år. I selve Skagen lokker gågaden med folkeliv og shopping og i småbådehavnen er det livet med caféer og fiskerboder med friske fisk. Tag til Skagen Bryghus, som serverer lokalt friskbrygget øl.

NORDJYLLAND

Frederikshavn er udgangspunktet for udflugter med bil i Nordjylland og er værd at besøge, når du er ude efter byhygge. I centrum ligger der tøjbutikker, designbutikker og delikatesseforretninger. Lønstrup er den lille pittoreske fiskerby ved havet, som ligger midt mellem sandklitterne i det nordvestlige Jylland. Om sommeren er Løkken Strand den "hvide by", hvor omkring 500 små private badehytter placeres langs kysten som perler på en snor. Her er en masse små hyggelige byer, du kan opdage. Der er også større byer som Aalborg, hvor udvalget af trendy mode og klassisk design er stort med små og store butikker og varehuse inden for gåafstand.

MIDTJYLLAND

Her kan du bade på Nordeuropas fineste strande, gå i Zoo eller se på hajer på Kattegatcentret. I Randers regnskov er der silkeaber og krokodiller, på savannen kan du se løver og i Djurs Sommerland er der et vandparadis og morsomme forlystelser. Gå en tur rundt i de hyggelige byer Ebeltoft og Grenå, og nyd de pittoreske stræder med bindingsværk, stokroser og brostensgader. Du finder gode shoppingmuligheder i Randers, som er en kendt handelsby.

LEGOLAND

Sidste år slog LEGOLAND® Billund Resort dørene op for Nordeuropas største oplevelsesresort. Som nabo til LEGOLAND® ligger nu Lalandia Billund med det store vandland, AquaDome, underholdning, legelandet Monky Tonky-Land og familievenlige restauranter. Bo på Hotel LEGOLAND®, og få alt serveret. Derudover har vi et stort udvalg af hoteller, campinghytter og kroer i dette område. Så der er masser at vælge mellem. Her er noget til alle.

SØNDERJYLLAND

Oplev den lille torneroseby Møgeltønder med stokroser og bindingsværkshuse. Husk at køre over grænsen til Flensborg, som er et populær shoppingby.

Kort over Midtjylland

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger