1 / 80

Amsterdam Marriott Hotel

Amsterdam, Holland

Om hotellet

Med et ophold ved Amsterdam Marriott Hotel har du en central base i Amsterdam, kun få skridt fra Leidseplein og en 10 minutters gåtur fra Rijksmuseum. Dette hotel 5 ligger 1 km fra Heineken Experience og 1 km fra Van Gogh Museum. Overnat i et af de 396 værelser, der indeholder LCD-tv. Din seng er udstyret med topmadras og premium-sengetøj. Et tv med kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har badekar eller bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Leidseplein - 0,1 km
American Hotel - 0,2 km
Vondelpark - 0,2 km
Holland Casino - 0,2 km
P.C. Hooftstraat - 0,3 km
Paradiso - 0,3 km
Melkweg - 0,4 km
Diamond Museum Amsterdam - 0,5 km
Rijksmuseum - 0,5 km
Museumplein - 0,6 km
Moco Museum - 0,6 km
Van Gogh Museum - 0,6 km
Stedelijk Museum - 0,8 km
Blomstermarked - 0,9 km
De 9 gader - 0,9 km

Den foretrukne lufthavn for Amsterdam Marriott Hotel er Schiphol Lufthavn (AMS) - 14,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Amsterdam? På dette hotel er der et område på 812 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og 12 mødelokaler. Drag fordel af rekreative tilbud, såsom et døgnåbent fitnesscenter, eller andre faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Dette hotel tilbyder desuden gavebutik/aviskiosk, frisørsalon og bryllupsfaciliteter. Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på Midtown Grill, en restaurant, som specialiserer sig i internationale retter. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.30 til kl. 11.00. Hotelstars Union tildeler en officiel stjernebedømmelse for overnatningssteder i Holland. Dette overnatningssted er blevet bedømt til 5 stars.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Der vil blive opkrævet en gældende byskat/lokal skat på 11.468 procent

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for komplet morgenmad: 32 EUR pr. person (cirkapriser)
  • Tillægsgebyr for parkeringsservice: EUR 60 pr. dag
  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 45.00 pr. indkvartering pr. ophold
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Tidlig indtjekning er mulig mod et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for ekstra seng: 50.00 EUR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn i alderen 2 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner og gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort Amsterdam Marriott Hotel

Adresse

Amsterdam

GPS: N 52.362637 E 4.880331

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger