1 / 21

Om hotellet

Med et ophold ved Waterloo Quadrant i Auckland (Auckland Central Business District) er du kun 3 minutters gang fra University of Auckland og 12 minutters gang fra Sky Tower. Dette hotel ligger 0,7 km fra Queen Street Shoppingdistrikt og 0,9 km fra Spark Arena. Føl dig hjemme i et af værelserne, der indeholder tekøkken med køleskab og kogeplade. Værelserne har privat balkon. Der tilbydes et fladskærms-tv med Netflix, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og separate siddeområder, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Albert Park - 0,2 km
University of Auckland - 0,3 km
Gågade - 0,5 km
Auckland National Library of New Zealand - 0,5 km
Auckland Kunstgalleri - 0,6 km
La Cigale Market at Britomart - 0,7 km
Queen Street Shoppingdistrikt - 0,7 km
Auckland Domain - 0,7 km
The Civic Theater - 0,8 km
Spark Arena - 0,9 km
Commercial Bay - 0,9 km
Auckland Central City Library - 0,9 km
Kawakawa Bay - 1 km
Sky Tower - 1 km
Auckland Rådhus - 1 km

Den nærmeste store lufthavn er Auckland (AKL-Auckland Intl.) - 22,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til vaskeri og et pengeskab i receptionen. Gå ikke glip af de mange rekreative tilbud, inklusive et spabad, en sauna og et fitnesscenter. Spis frokost eller aftensmad på Quadrant Kitchen, en restaurant, som specialiserer sig i amerikanske retter. Du kan også købe snacks på stedets kaffebar/café. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt. Dette hotel har ingen bedømmelse fra Qualmark®. Som en service til vores kunder har vi angivet bedømmelser baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 20.00 NZD pr. person (cirkapriser)
  • Tillægsgebyr for parkeringsservice: NZD 30.00 pr. ophold

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.

Kort over Waterloo Quadrant

Adresse

Waterloo Quadrant

Auckland, Auckland Region, New Zealand

N -36.84914 E 174.7711

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger