1 / 73

Hotel Linde Baden

Zurich, Schweiz

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel Linde Baden har du en central base i Baden, kun 5 minutters gang fra Schweizer Kindermuseum og 6 minutters gang fra Teddybär-Museum Baden. Dette hotel 4 ligger 21,2 km fra Letzigrund Stadion og 25,5 km fra Hallenstadion. Overnat i et af de 53 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Schweizer Kindermuseum - 0,4 km
Teddybär-Museum Baden - 0,5 km
Historisches Museum Baden - 0,6 km
Stiftung Langmatt - 1 km
Kultur- und Kongresszentrum Trafo Baden - 1 km
Grand Casino Baden - 1 km
Museum Langmatt - 1,4 km
Aargau Jura Park - 8,6 km
Shoppi Tivoli - 8,9 km
Umwelt Arena - 9,1 km
Legionärspfad Vindonissa - 9,5 km
Amphitheater Vindonissa - 10,2 km
Jura Crest Trail - 10,3 km
Vindonissa Museum - 10,5 km
Schwarzer Turm - 10,7 km

Den nærmeste store lufthavn er Zürichs Lufthavn (ZRH) - 29,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, en flersproget medarbejderstab og et pengeskab i receptionen. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Tag dig tid til et besøg i stedets spa, der tilbyder komplet spabehandling. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang og automat. Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på dette hotels kaffebar/café. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis kontinental morgenmad serveres på hverdage fra kl. 06.30 til kl. 10.00 og fra kl. 07.30 til kl. 10.00 i weekenderne. Hotelstars Union tildeler en officiel stjernebedømmelse for overnatningssteder i Schweiz. Dette overnatningssted er blevet bedømt til 4 stars.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat: 3.50 CHF pr. person pr. nat for voksne; CHF 1.00 pr. nat for gæster i alderen 6-16 år. Denne skat gælder ikke for børn under 6 år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for selvstændig parkering (overdækket): 15 CHF pr. nat
  • Tillægsgebyr for kæledyr: CHF 20 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ét barn, i alderen 3 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes. Børn er muligvis ikke berettiget til gratis morgenmad.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Dette overnatningssted tillader kun kæledyr på specifikke værelser (der skal betales tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster kan anmode om et af disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over Hotel Linde Baden

Adresse

Hotel Linde Baden

Baden, Schweiz

N 47.47117617 E 8.30469847

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger