1 / 59

Courtyard by Marriott Bhopal

Bhopal, Indien

Om hotellet

Med et ophold ved Courtyard by Marriott Bhopal har du en base i hjertet af Bhopal, blot fem minutters kørsel fra Buddhist Monuments at Sanchi og Archaeological Museum. Dette hotel 5 ligger 3,5 km fra Lakshmi Narayana Temple og 3,5 km fra Birla Museum. Føl dig hjemme i et af de 101 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og iPod-dockingstation. Der tilbydes kabelkanaler og en dvd-afspiller som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Oasis Academy - 0,8 km
Birla Museum - 2,8 km
Lakshmi Narayana Temple - 2,8 km
Buddhist Monuments at Sanchi - 3 km
Archaeological Museum - 3,8 km
New Market - 3,9 km
Shahpura Lake Viewpoint - 4,2 km
TT Nagar-stadionet - 4,4 km
Moti Masjid - 4,9 km
Imam-pladsen - 5 km
Bharat Bhavan - 5,2 km
Regional Science Center - 5,2 km
State Museum of Madhya Pradesh - 5,3 km
Upper Lake - 5,6 km
Darul Uloom Tajul Masajid - 6 km

Den foretrukne lufthavn for Courtyard by Marriott Bhopal er Bhopal (BHO) - 14,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, limousine- eller luksusbilservice og hurtig indtjekning. Planlægger du et arrangement i Bhopal? På dette hotel er der et område på 2042 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og 8 mødelokaler. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Nyd godt af en lang række rekreative faciliteter på stedet, inklusive en natklub, en udendørs pool og et fitnesscenter. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. Spis dig mæt i internationale retter på MoMo Cafe, som er en af dette hotels 4 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt. Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Har du brug for en pause? Få en drink ved en af stedets 2 barer/lounger. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Gallamiddag juleaften (24. december) pr. voksen: INR 6000
  • Gallamiddag nytårsaften (31. december) pr. voksen: INR 6000

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for komplet morgenmad: 1190 INR pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 1000 INR pr. køretøj (retur)
  • Gebyr for ekstra seng: 1500.0 INR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner og gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Courtyard by Marriott Bhopal

Adresse

Courtyard by Marriott Bhopal

Bhopal, Madhya Pradesh, Indien

N 23.232855 E 77.42929

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger