1 / 42

Hotel Nisarga

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel Nisarga i Bhopal (Maharana Pratap Nagar) er du kun 4 minutters gang fra Oasis Academy og 5 minutters kørsel fra Lakshmi Narayana Temple. Dette hotel ligger 2,9 km fra Buddhist Monuments at Sanchi og 3,7 km fra Birla Museum. Føl dig hjemme i et af de 43 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder LED-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Der er bruser på badeværelserne. Faciliteter inkluderer skriveborde og gratis aviser, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Oasis Academy - 0,3 km
Lakshmi Narayana Temple - 2,8 km
Birla Museum - 3 km
Buddhist Monuments at Sanchi - 3 km
Archaeological Museum - 3,6 km
New Market - 3,7 km
TT Nagar-stadionet - 4,2 km
Moti Masjid - 4,7 km
Shahpura Lake Viewpoint - 4,8 km
Regional Science Center - 5 km
Bharat Bhavan - 5,3 km
Imam-pladsen - 5,3 km
State Museum of Madhya Pradesh - 5,4 km
Upper Lake - 5,5 km
Upper Lake Viewpoint - 6,2 km

Den nærmeste store lufthavn er Bhopal (BHO) - 13,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom konferencelokaler og mødelokaler. Begrænset parkering er til rådighed på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang, bryllupsfaciliteter og hjælp med udflugter/billetter. Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på stedets kaffebar/café. dette hotel har også roomservice døgnet rundt. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.
  • Gebyr for ekstra seng: 700.0 INR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over Hotel Nisarga

Adresse

Hotel Nisarga

Bhopal, Madhya Pradesh, Indien

N 23.23476 E 77.43248

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger