1 / 31

BEECH Resort Boltenhagen

Boltenhagen, Tyskland

Om hotellet

BEECH Resort Boltenhagen er integreret i feriestedet "Weiße Wiek" og inviterer familier og par til at nyde en uforglemmelig ferie nyde en uforglemmelig ferie direkte ved Østersøkysten i Mecklenburg-Vorpommern.

Det 12 hektar store resort har ikke kun en strandstrækning, men også mange fritidsaktiviteter for hele familien. I kan spille fodbold eller basketball sammen på den multifunktionelle bane, og vores swimmingpool med saunaområde vil glæde store og små uanset vejret.

De 192 lejligheder er lyse, komfortable og indrettet i skandinavisk stil og er samlet i en fremragende beliggenhed ved Østersøen. De tre forskellige lejlighedstyper kan tilpasses dine behov og familiekonstellationer, alle med en betagende havudsigt.

I restauranten BEECH og på terrassen kan små pirater og store kaptajner ikke kun nyde gode delikatesser, men også udsigten over lystbådehavnen og Østersøen.

Der er en stor indendørs pool (7,81 mx 14,55 m, 28°C) med ekstra børne- og babypool (32°C), sauna udendørs pool (12 mx 7 m, dybde 1,35 m) med solterrasse, indendørs og udendørs brusere, udendørs finsk sauna og økologisk udendørs sauna og relaxrum med store vinduespartier.

I bil kan du nemt tage dig til følgende byer: Boltenhagen: 3 km, Wismar: 26 km, Lübeck: 47 km, Schwerin: 48 km, Rostock: 82 km Hamborg: 130 km.

Nærmeste lufthavne: Lübeck: 60 km og Hamborg: 100 km.

Beliggenhed

Ved Østersøkysten

Du bor således

Alle lejligheder har stue/spisestue, fuldt udstyret køkken, balkon eller terrasse og en fremragende beliggenhed med udsigt over Østersøen. Faciliteterne inkluderer TV, W-LAN, hårtørrer og værdiboks. Pengeskab, sat-tv, internet, mikrobølgeovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister, hårtørrer og toilet. Altan eller terrasse. Havudsigt.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, indendørspool-/udendørspool, solstol, sauna, konferencerum, Wi-Fi, parkering, Legeplads.

Andet

Slutrengøring indgår. Sengelinned og håndklæder indgår. Turistskat/Miljøgebyr betales på plads.

Ankomst

Indcheckningstid: 16:00, udcheckningstid: 10:00.

Kort over BEECH Resort Boltenhagen

Adresse

BEECH Resort Boltenhagen

Boltenhagen, Mecklenburg-Vorpommern, Tyskland

N 53.976695142850275 E 11.25392333920899

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger