1 / 40

Appart-Hôtel Mer & Golf City Bordeaux Lac

Bordeaux, Frankrig

Om hotellet

Gæsterne har blandt andet adgang til en flersproget medarbejderstab, bagageopbevaring og vaskeri. Drag fordel af rekreative tilbud, såsom et fitnesscenter, eller andre faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception på stedet, der finder sted på udvalgte dage. Morgenmadsbuffet serveres på hverdage mod et tillægsgebyr. Dette overnatningssted har modtaget sin officielle stjernevurdering fra ATOUT France, det franske agentur for turismeudvikling.

  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Gæster skal kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer).
  • Dette overnatningssted rengøres professionelt.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Appart-Hôtel Mer & Golf City Bordeaux Lac

Adresse

Appart-Hôtel Mer & Golf City Bordeaux Lac

Bordeaux, Gironde, Frankrig

N 44.878609 E -0.568976

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger