1 / 29

Airport Hotel

Busan, Sydkorea

I Busan (Gangseo-gu)

Om hotellet

Fra Airport Hotel i Busan (Gangseo-gu) er der kun 15 minutters kørsel til Lotte Stormagasin Busan Hovedafdeling og Bupyeong Marked. Dette hotel ligger 19,8 km fra Gwangalli Strand og 13,8 km fra Nampodong-gaden. Forkæl dig selv med et ophold i et af de 50 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder gulvvarme og fladskærms-tv. Der er en computer med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi, så du altid kan komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser, boblebadekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer telefoner samt skriveborde og køleskabe. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Daejeo Økopark - 6,4 km
Samnak Økopark - 8,7 km
Gupo Marked - 9 km
Busan Buk-Gu Kultur- og Iscenter - 10,2 km
Busan-Gyeongnam-parken til hestevæddeløb - 11,3 km
Seomyeon Medical Street - 12 km
Hwamyeong Økopark - 12,2 km
Busan Fiskerlandsbys Folkemuseum - 12,5 km
Eulsukdo Park - 12,6 km
Busan Citizens Park - 12,6 km
Gukje Marked - 12,7 km
Hyeopseong Bowling Alley - 12,7 km
Shineo Bowlingjang - 12,7 km
Seven Luck Casino - 12,8 km
Lotte Stormagasin Busan Hovedafdeling - 12,8 km

Den foretrukne lufthavn for Airport Hotel er Busan (PUS-Gimhae) - 4,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og en døgnåben reception. Lufthavnstransport tur-retur er gratis (efter anmodning). Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og automat. Tag et smut forbi den lokale snackbar/deli, der betjener Airport Hotels gæster. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Gebyr for ekstra seng: 10000 KRW pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over Airport Hotel

Adresse

Airport Hotel

Busan, Sydkorea

N 35.165682 E 128.954276

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger