1 / 46

Om hotellet

Fra Some Hotel i Busan (Sasang-gu) er der kun 10 minutters kørsel til Lotte Stormagasin Busan Hovedafdeling og Bupyeong Marked. Dette hotel med spa ligger 15,1 km fra Gwangalli Strand og 9,2 km fra Nampodong-gaden. Føl dig hjemme i et af de 47 værelser, der indeholder køleskab og LED-tv. Underholdningen er sikret med en computer, gratis Wi-Fi og kabelkanaler. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser samt designertoiletartikler og bidet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og elkedler, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Samnak Økopark - 3,4 km
Gupo Marked - 6,1 km
Seomyeon Medical Street - 6,7 km
Busan Buk-Gu Kultur- og Iscenter - 6,7 km
Daejeo Økopark - 7,3 km
Hyeopseong Bowling Alley - 7,4 km
Seven Luck Casino - 7,5 km
Lotte Stormagasin Busan Hovedafdeling - 7,5 km
Seomyeon Street - 8 km
Bujeon Market - 8,2 km
Donga Universitetsmuseum - 8,3 km
Bupyeong Marked - 8,5 km
Bosu-Dong Book Gade - 8,7 km
Busan Citizens Park - 8,7 km
Gwangbok-Dong - 8,7 km

Den nærmeste store lufthavn er Busan (PUS-Gimhae) - 9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, et pengeskab i receptionen og vandbeholder. Gratis parkeringsservice er til rådighed på stedet. Tag dig tid til et besøg i stedets spa, der tilbyder komplet spabehandling. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Børn i alderen 4 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Some Hotel

Adresse

Some Hotel

Busan, Sydkorea

N 35.164094 E 128.982584

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger