1 / 63

Hillside Hotel

Pusan, Sydkorea

Om hotellet

Med et ophold ved Hillside Hotel har du en base i hjertet af Busan, blot fem minutters kørsel fra Gukje Marked og Nampodong-gaden. Dette hotel ligger 1,1 km fra Busan Tårn og 1,9 km fra Jagalchi Fiskemarked. Forkæl dig selv med et ophold i et af de 70 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder gulvvarme. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer telefoner samt separate siddeområder og køleskabe. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

40-trins kultur- og turisttemagade - 0,7 km
Busan Filmmuseum - 1 km
Gwangbok-Dong - 1 km
Busan Havns Passagerterminal - 1 km
Bupyeong Marked - 1,1 km
Bosu-Dong Book Gade - 1,1 km
168 Stairs - 1,1 km
Gukje Marked - 1,1 km
Yongdusan Park - 1,3 km
Choryang Market - 1,3 km
Busan Tårn - 1,3 km
Nampodong-gaden - 1,4 km
BIFF-pladsen - 1,4 km
Lotte Gwangbok Shoppingcenter - 1,5 km
Gwangbok-ro Kultur- og Modegade - 1,6 km

Den foretrukne lufthavn for Hillside Hotel er Busan (PUS-Gimhae) - 15,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og hurtig indtjekning. Transport fra hotellet til lufthavnen er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og festsal. Tag et smut forbi den lokale købmand/dagligvarebutik, der betjener Hillside Hotels gæster. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 10000 KRW pr. person

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • I overensstemmelse med national/lokal lovgivning kan aircondition være begrænset til bestemte tidspunkter fra 01. juni til 30. september.
  • Begrænset parkeringshøjde.

Kort over Hillside Hotel

Adresse

Hillside Hotel

Busan, Sydkorea

N 35.109197 E 129.03574

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger