1 / 100

Cabarete Boutique Ecolodge Beachfront

Om hotellet

Overnatter du ved Cabarete Boutique Ecolodge Beachfront, som ligger på stranden i Cabarete, er du kun 10 minutters kørsel fra Cabarete Strand og Encuentro Strand. Denne hytte ved stranden ligger 7,9 km fra Sosua Beach og 28 km fra Playa Dorada. Føl dig hjemme i et af de 15 værelser, der er indrettet med individuelt design. Værelserne har privat møbleret balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Encuentro Strand - 0,1 km
Kite Strand - 4,3 km
Laguna SOV - 5,5 km
Laguna Strand - 6 km
Cabarete Strand - 6,3 km
Sosúa Jewish Museum - 7,4 km
Playa Alicia - 7,8 km
Coral Reef Kasino - 7,8 km
Sosua Beach - 7,9 km
Mundo King Art Museum - 8,2 km
Fun City - 25 km
Mount Isabel de Torres - 26,4 km
Playa Dorada - 28 km
Playa Dorada Golfbane - 28,2 km
Lorilar Ranch - 31,2 km

Den nærmeste lufthavn er:
Puerto Plata (POP-Gregorio Luperon Intl.) - 14,7 km
Santiago (STI-Cibao Intl.) - 75,5 km

Den foretrukne lufthavn for Cabarete Boutique Ecolodge Beachfront er Puerto Plata (POP-Gregorio Luperon Intl.).

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig udtjekning, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, som omfatter 2 udendørs swimmingpools, 4 spabade og et fitnesscenter. Andre faciliteter på denne hytte inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Spis dig mæt i internationale retter på Casita al Mar, en restaurant, hvor du kan nyde en drink i baren/loungen. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Afslut dagen med en drink eller to i baren ved poolen. Gratis kontinental morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.30 til kl. 10.00.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 40 USD pr. værelse (enkelt)
  • Depositum for kæledyr: 50 USD pr. ophold
  • Tillægsgebyr for kæledyr: USD 10 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for baby-/barneseng: 15.0 USD pr. dag
  • Gebyr for ekstra seng: 25.0 USD pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til denne hytte inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Op til 2 børn i alderen 2 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Hotellet tillader kun kæledyr på specifikke værelser, og der gælder desuden andre begrænsninger for kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster skal henvende sig direkte til hotellet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Cabarete Boutique Ecolodge Beachfront

Adresse

Cabarete Boutique Ecolodge Beachfront

Cabarete, Den Dominikanske Republik

N 19.782768 E -70.461757

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger