1 / 38

Hotel Casablanca Spa & Wine

Santiago de Chile , Chile

Om hotellet

Hotel Casablanca Spa & Wine ligger med forbindelse til konferencecenteret i Casablanca, kun 2 minutters kørsel fra Veramonte og 5 minutters kørsel fra Loma Larga Vingård. Dette hotel med skifaciliteter ligger 46,2 km fra San Antonio Havn og 6,5 km fra Indomita Casablanca and Maipo Vineyards. Føl dig hjemme i et af de 20 værelser med individuelt møblement, der desuden har MP3-dockingstation og fladskærms-tv. Din seng er udstyret med madras af viskoelastisk skum og premium-sengetøj. Værelserne har privat balkon. Kabelkanaler og en dvd-afspiller sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar, boblebadekar og designertoiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Veramonte - 3 km
Loma Larga Vingård - 5,9 km
Indomita Casablanca and Maipo Vineyards - 6,5 km
Casas del Bosque Vingård - 7,2 km
Kingston Family Vineyards - 11,1 km
Emiliana Organic Vineyards - 11,3 km
Matetic Vineyard - 34 km
Vina Casa Marin Winery - 34,1 km
Algarrobo Kommunale Stadion - 36,2 km
Playa Algarrobo - 36,3 km
Vina Del Mar Universitet - 36,9 km
Penguin Island - 37,9 km
Canelo Strand - 39,1 km
Pena Blanca - 39,4 km
Pablo Neruda-museet - 41 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Casablanca Spa & Wine er Santiago (SCL-Arturo Merino Benitez) - 66,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, hurtig udtjekning og bagageopbevaring. Planlægger du et arrangement i Casablanca? På dette hotel er der et område på 40 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og 3 mødelokaler. Gæster har adgang til transport til terminal for krydstogtskibe mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Med et spabad og en sauna til rådighed, kan du rigtigt slappe af efter en dag på pisterne. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. Du kan nemt komme til den nærliggende strand og indkøbscentret med hotellets shuttletransport (tillægsgebyr). Spis dig mæt i italienske retter på Hotel Casablanca Spa&Wine, en restaurant, hvor du kan nyde godt af baren/loungen og udsigten til haven. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren ved poolen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis kontinental morgenmad serveres dagligt fra kl. 08.30 til kl. 10.30.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Du bliver muligvis bedt om at betale følgende beløb på overnatningsstedet: National moms i Chile (19%). Ikke-lokale rejsende med et gyldigt pas og turistvisum, som betaler med et udenlandsk kreditkort eller via bankoverførsel fra et andet land er muligvis fritaget for denne moms (19%).

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Tillægsgebyr for kæledyr: CLP 30000 pr. kæledyr pr. ophold
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Poolen er tilgængelig fra kl. 10.00 til kl. 22.00.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Børn i alderen 3 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Dette overnatningssted tillader kun kæledyr på specifikke værelser (der skal betales tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster kan anmode om et af disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Hotel Casablanca Spa & Wine

Adresse

Hotel Casablanca Spa & Wine

Casablanca, Valparaiso, Chile

N -33.328074 E -71.384955

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger