1 / 82

Naz Konak Alacati

Izmir, Tyrkiet

Om hotellet

Fra Naz Konak Alacati i Çeşme (Alaçatı) er der kun 5 minutters kørsel til Alaçatı Çarşı og Oasis Vandland. Dette hotel ligger 3,2 km fra Ilica strand og 4,4 km fra Alacati Marina. Føl dig hjemme i et af de 11 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibarer (med en række gratis produkter) og LCD-tv. Din seng er udstyret med Select Comfort-madras og egyptiske bomuldslagner. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Alaçatı Çarşı - 0,6 km
Pazaryeri-moskeen - 0,9 km
Alacati Market Place - 1,1 km
Oasis Vandland - 2,4 km
Ilica strand - 3,9 km
Alacati Marina - 4 km
Port Alacati - 4,1 km
Aqua Toy City - 4,8 km
Boyalık Strand - 6,6 km
Boyalık Mahallesi - 6,7 km
Delikli Koy - 8,6 km
Ayayorgi Koyu - 8,7 km
Halk Plaj - 8,9 km
Cesme Bazaar - 8,9 km
Çeşme Friluftsteater - 9 km

Den nærmeste store lufthavn er Chios (JKH-Chios Island National) - 29,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og bagageopbevaring. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en tagterrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom en sæsonbestemt udendørs pool. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og havegrill. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice (i et begrænset antal timer). Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen. Lokale retter tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for lokale morgenmadsretter: 12 EUR for voksne og 8 EUR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 20.00 EUR pr. person (retur)
  • Gebyr for ekstra seng: 35.0 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool har åbent fra april til oktober.
  • Poolen er tilgængelig fra kl. 12.00 til kl. 20.00.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner og gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Naz Konak Alacati

Adresse

Naz Konak Alacati

Cesme, Izmir, Tyrkiet

N 38.282855 E 26.369489

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger