1 / 36

Bautong Lodge Guest House

Om hotellet

Med et ophold ved Bautong Lodge Guest House i Chiang Mai er du kun 10 minutters gang fra Chiang Mai Nattebazar og Tha Phae-porten. Dette gæstehus ligger 1,1 km fra Warorot Marked og 15,3 km fra Mae Jo Universitet. Føl dig hjemme i et af de 12 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder køleskab. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar, dybe badekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer telefoner samt skriveborde og gratis mineralvand på flaske. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Chiang Mai Nattebazar - 0,4 km
Ved floden - 0,7 km
Tha Phae-porten - 0,7 km
Mae Ping River - 0,9 km
Jernbroen - 0,9 km
Tha Pae Gågade - 0,9 km
Khlong Mae Kha Canal Village - 1,1 km
Warorot Marked - 1,1 km
Pratat Chedi Luang Tempel - 1,2 km
Art in Paradise - 1,2 km
Chiang Mai-porten - 1,2 km
Naowarat-broen - 1,3 km
Lørdagsgademarked - 1,3 km
Wat Chedi Luang - 1,3 km
Wua Lai Walking Street - 1,3 km

Den nærmeste store lufthavn er Chiang Mai (CNX-Chiang Mai International) - 5,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang.
  • Ved indtjekning skal gæster enten fremvise en negativ COVID-19-test eller dokumentation for fuld vaccination mod COVID-19.
  • Kravet om en negativ COVID-19-test gælder for alle gæster i alderen 12 år og derover, og testen skal være taget maks. 72 timer inden indtjekning. Kravet om dokumentation for vaccination mod COVID-19 gælder for alle gæster i alderen 12 år og derover. Gæster skal være færdigvaccinerede mindst 7 dage inden indtjekning.

Kort over Bautong Lodge Guest House

Adresse

Bautong Lodge Guest House

Chiang Mai, Chiang Mai Provins, Thailand

N 18.7837 E 98.99681

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger