1 / 63

MORA Boutique Hotel

Chiang Mai, Thailand

Om hotellet

Med et ophold ved MORA Boutique Hotel har du en central base i Chiang Rai, kun 2 minutters kørsel fra Chiang Rai Klokketårn og 11 minutters fra Chiang Rai Rajabhat Universitet. Dette hotel 4,5 ligger 18,7 km fra Mae Fah Luang Universitet og 13,9 km fra Wat Rong Khun – Det Hvide Tempel. Føl dig hjemme i et af de 25 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og smart-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser, dybe badekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Hilltribe Museum & Education Center - 0,2 km
Hill Tribe Museum - 0,3 km
Statue of King Mengrai - 0,3 km
King Meng Rai the Great Monument - 0,4 km
75-årsjubilæum Flag og Lygte Park - 0,4 km
Wat Klang Wiang - 0,5 km
Wat Pra Singh - 0,8 km
Saturday Walking Street Market (gademarked) - 0,8 km
Wat Mung Muang - 0,9 km
Chiang Rai Klokketårn - 1 km
Chiang Rai Natmarked - 1 km
Wat Phra Kaew - 1,1 km
Wat Jet Yot - 1,3 km
Wat Jed Yod - 1,4 km
Wat Phra That Doi Chom Thong - 1,7 km

Den nærmeste store lufthavn er Chiang Rai (CEI-Chiang Rai International) - 9,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, som omfatter en udendørs pool, et fitnesscenter og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Få stillet sulten på Chompor Restaurant, en restaurant ved poolen, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Afslut dagen med en drink eller to i baren ved poolen. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.30. Følgende faciliteter vil være utilgængelige fra den 18. maj 2024 til den 28. juni 2024 (datoerne kan ændre sig):
  • En af swimmingpoolene
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: 500 THB for voksne og 500 THB for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Poolen er tilgængelig fra kl. 07.00 til kl. 08.00.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over MORA Boutique Hotel

Adresse

MORA Boutique Hotel

Chiang Rai, Chiang Rai Provins, Thailand

N 19.910435 E 99.836847

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger