1 / 5

Metro Park Inn

Ooty, Indien

Om hotellet

Med et ophold ved Metro Park Inn i Coimbatore (Rathaus) er du kun 5 minutters kørsel fra Sri Badrakaliamman Temple og Kovai Kondattam. Dette hotel ligger 1,6 km fra Sree Ayyappan Temple og 3 km fra St Antony's Church. Forkæl dig selv med et ophold i et af de 42 værelser, der indeholder pejse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Sri Badrakaliamman Temple - 0,9 km
Kovai Kondattam - 1,3 km
Sree Ayyappan Temple - 1,6 km
Brookfields - 1,9 km
Gedee Car Museum - 2,8 km
St Antony's Church - 3,1 km
Ganga Hospital - 3,1 km
Lord Ganesha Temple - 3,3 km
Tamil Nadu landbrugsuniversitet - 3,4 km
Vellingiri Hill Temple - 3,5 km
Puliakulam Vinayagar Temple - 4,2 km
Sri Ranganathar Temple - 4,7 km
Kovai Kuttralam - 5 km
Kovai Kutralam Falls - 5,3 km
Ayappan Pooja Sangam Temple - 5,7 km

Den nærmeste store lufthavn er Coimbatore (CJB) - 11,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Gratis parkeringsservice er til rådighed på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang, hjælp med udflugter/billetter og havegrill. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice døgnet rundt. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis kontinental morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for ekstra seng: 531.0 INR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over Metro Park Inn

Adresse

Metro Park Inn

Coimbatore, Tamil Nadu, Indien

N 10.995251 E 76.960442

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger